Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális probléma a párkapcsolatomban?
A párom nagyon kanos, 4-5 óra szex után is még akar (ami nekem már fáj) és nem lehet leállítani. 0-24 szexelni akar, máson nem jár az esze, csak a szexen. Ha tehetné 10+ órán át szexelne velem, és már nem bírom. Ez betegség? Erre van valami megoldás?
(N)
10+ kávé/nap. Azt' csodálkozik, hogy fel van pörögve... 😄😄😄😄 Hány éves az illető? Mondjuk mindegy is. A szíve úgyse fogja sokáig bírni.
Amúgy szerintem nettó kamu a kérdés.
Ha a mai vizes löttyöket issza akkor lehet hogy még életben van. 🤣
10, tuti faszi vagy. Kérdezz meg több más embert, hogy az itt leírt fickó vajon milyen ember lehet. Nem gondolom hogy a lány nem normális mert nem bír napi 5× csak kefélni. A pali nem dolgozik persze hogy nem fáradt. És el tudom képzelni mikkel foglalkozik. Pár hasonló karakterrel már találkoztam életembe szerencsére csak futólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!