Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha több alkalom után is fáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha több alkalom után is fáj vele a szex már nem fog ez változni?

Figyelt kérdés

Nekem ő volt az első és fájt is eléggé az első alkalom de a többi is.

Nagyobb a mérete de inkább az a probléma, hogy vastag is centikben nem tudom de eléggé az.

Nagyon nedves szoktam lenni ennek ellenére is kellemetlenek az együttlétek. Főleg kutyában érzem, hogy fáj. Persze már jobb mint az elején de akkor is.

Volt, hogy nem tudtam elengedni magam mert olyan volt a "környezet" talán ez is baj lehet.

Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Mindenben jól kijövünk egyébként csak ez az ami még problémás. Idővel jobb lesz?

2023. júl. 20. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Vastag a párom és kutyában nekem is fáj az elején, ill. néhány más pózban is. Akkor még óvatoskodnia kell, bármennyire is elő vagyok készítve. De pár perc után el tudok lazulni és élvezni. Kicsit próbálj te is helyezkedni, hogy kényelmesebb legyen, nekem pl. bejött, hogy teljesen leengedem a felsőtestem, attól változik a behatolás szöge és nekem is jobb.
2023. júl. 20. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Sokkal lassabban kell haladnotok. Egyrészt el kell emgedned magad fejben. Másrészt elég hosszú előjáték kell, hogy teljesen felizgulj, ez egyéni kinek mennyi.

Aztán meg az is lehet hogy túl szük vagy. Ézen is lehet segíteni, próbáljátok ujjal, aztán kettővel, hárommal stb

Nekem pl az elejen mar egy ujjal is fajt, utana ment harommal es utana tudtam fajdalom nelkul egyutt lenni vele

2023. júl. 20. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Hát nem tudom, ti miket akrobatikáztok, de nem mindenki szeretne várni egy órát a behatolásra. Nem minden pár illik össze az ágyban. Van ilyen, nem kell túlgondolni ezt, és előtte fél napig ráhangolódni, mert ha nincs soha spontaneitás (10-15 perc előjátékkal), akkor kb. megette a fene.

Ne talán, ha szeretném extrém helyen is csinálni, pl. természetben, ott sem fog menni a lassan, 1-2-4-6 ujjal próbálgatás. És sokan vannak, akik nem csak otthon döngetnek, mert tud izgató lenni egy nyilvános hely is, erre viszont szexuális összhang kell. Kis nyali, majd be a lompos.

Ha ez nem megy, szakkörözni szerintem felesleges emiatt. Előbb-utóbb kényelmetlen lesz valamelyik félnek.

2023. júl. 21. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
A 3-as jól mondja.
2023. aug. 9. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!