Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kezelnétek ezt a helyzetet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnétek ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Megismertem még 2 évvel ezelőtt egy lányt, akivel az elmúlt 1 évben elég közeli lett a kapcsolatom, azóta voltunk közös kiránduláson, közös biciklizésen, közös túrázáson és stb. Már csók is volt de komolyabbra nem is vittük az egészet.

Egyébként a lány, sajnálom mert az anyja nevelte főként aki nem foglalkozik/foglakozott vele az apja meg akkor kezdte "nevelni" mikor a lány anyja elvált az apától (ez kb volt 1 éve), egyébként nincs meg a szeretett és keresi a kötődést de emellé nagyon buta pl. nem tudta mi az a globális felmelegedés, meg hogy mi az pontosabban a környezetvédelem, és nem csak ebben de nagyon sok alapműveltségi baj van pl. matekból megizzasszoszta egy egyszerű százalék számítás feladat, jó oké elnézem neki mert nem mindenki lehet matekzseni, és stb stb.

Pasikat akiket kifogott, rendszerint drogos vagy koffeinfüggő kanos barmok voltak.

Eléggé szétszórt, és ügyetlen, de egyébként rohadt nagy szíve van és szerethető is, és rendkívül egyenes és őszinte.

Amióta megtörtént a csók (kb: április-május tájéka), nagyon szorosan kötődik hozzám a lány egyszerűen volt már rá példa hogy többször is rámírt, hogy mizu van, persze ez ment visszafelé.

Mindeközben egy havertól megtudtam hogy kb: 5-6 palija volt ez még baj sem lenne mert egészségére engem nem zavar.

De azt is megtudtam a havertól legutóbbi exének, vannak intimfotói erről lányról mert a lány küldött magáról képet, ezt azért tudom biztosan mert az exével beszéltem, megmutatta és valósak voltak a fotók. Ezt is probáltam elhesegetni, és nem szólni a csaj felé egy kukkot sem mert tudtam hogy rossz vége lesz ha erről beszélek. Így is bűntudatom volt hogy megkérdeztem az exét a képekről.

Szóval az egyik közös eltöltött idő alkalmával szó esett a szexről beszélgettünk róla, és azt is bevallottam hogy szűz vagyok hát eléggé meglepődött.

Megemlített egy arra utaló jelzést, hogy elkalandozna velem, ha egyszer átmegyek hozzájuk.

Fent megemlített haverom aki mesélte ezeket a sztorikat, mondta ha én egyszer elmegyek hozzá biztosan szex lesz a vége.

Egyébként már volt lehetőségem többször is beszélni a lány anyjával és apjával akik többször is mondta hogy jó befolyással vagyok rá és nem olyan vagyok mint a többi fiú mert én ráadásul férfiként viselkedek vele.

Azóta beszélek a lánnyal de nem tudom hogy reagáljak még az egészre, így inkább mikor beszélünk arról hogy mikor futunk össze nála akkor ezt probálom húzni vonni de tudom ez is csak ideiglenes megoldás, és nem soká választ kell adnom.

Tudom nem kérhetem hogy döntsetek helyettem, de szeretném látni hogy mások miként vélekednek erről. Én attól félek, hogy én is csak az a személy lennék aki csak lefekszik szerencsétlennel, és lelkiismeret fordulásom lenne amiket mondtak szüleim nekem. Másrészt a vágyaimat is kiakarom elégíteni, és jót akarni a lánynak.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

Én 21/F, a lány 17/L

2023. júl. 19. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Bocsásd meg a lánynak nagy kegyesen a hibáit, te meg maradj továbbra is "szüz" (annak ellenére, hogy a himnemüeknek nincs szüzességük hanem csak bénaságuk ha ennyi idösen még egy lányt sem tudtak meghoditani, elcsábitani).
2023. júl. 19. 01:23
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
én vigyáznék vele mert kötödési gondjai vannak, rádszáll végén aztán nem tudod levakarni, én offolnám
2023. júl. 19. 01:26
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Igaza van a masodik valaszolonak.

Amugy ha kivanod szexelj vele. Tul rovid az elet, hogy ne azt csinaljuk amit kivanunk mondvacsinalt erkolcsi okok miatt. Ne hazudj neki, ha pedig megfelel akkor hajra.

2023. júl. 19. 05:16
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Mellette szól: szex, óriási szív.

Ellene: buta, kötődési problémái vannak, riban(. Persze foglalkozhatsz azzal, hogy kicsit "okosítgatod" míg vele vagy. De talán mindegy, mert ha nem te, akkor lesz más. Mindig lesz szüksége egy férfira, csak veled most szerecséje van. De én a helyedben hagynám, mert ez kicsit gyerekes.

2023. júl. 19. 05:34
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
#1-es te egy jó nagy @ vagy
2023. júl. 19. 06:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Most tulajdonképpen a képek zavarnak, vagy az h nem szűz?
2023. júl. 19. 06:19
 7/9 anonim ***** válasza:
21 évesen nagyon okosan fogalmazol.
2023. júl. 19. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Rajtad kívül mindenki dugja ezt a csajt, azt ugye látod.

Attól még barátok maradhattok ha beteszed, és sokkal kevésbé fog zavarni, hogy mindenkivel is ilyen.

Ne legyél ekkora white knight, mert nem vezet sehova.

2023. júl. 19. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Had válaszoljak kérdéssel!

Miért nem dugtad még meg?

2023. júl. 19. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!