Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok hozzá, hogyan kezelnétek a helyzetet, hogy ha egy számotokra nem vonzó, de egy kedves férfi odamenne hozzátok utcán hogy egy éjszakáért adna 200 ezer Ft-ot?

Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 07:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%
Adja,de nem szexelünk.
2020. júl. 14. 07:26
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Poénosan oldanám meg,mondanám hogy ma már kávéztam.:-)
2020. júl. 14. 07:29
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen tudom összeegyeztetni a "kedves" jelzőt azzal, aki éppen prostinak néz és kezel. Amúgy 200-ért még nem mennék bele, van az a pénz, de nem itt kezdődik, és annyit meg úgyse fizetne értem senki, szóval tökmindegy.
2020. júl. 14. 07:32
 4/27 anonim ***** válasza:
Számomra nem kedves egy olyan ember aki prostinak néz. Természetesen elutasítanám.
2020. júl. 14. 07:44
 5/27 anonim ***** válasza:
63%
Csatlakozom az előttem szólokhoz. Én is elutasítanám. Ezért a pénzért egy hónap alatt meg lehet dolgozni, 200 ezer forint nem ér annyit, hogy utána egész életemben néha eszembe jusson a fájó gondolat, hogy eladtam magam.
2020. júl. 14. 07:48
 6/27 A kérdező kommentje:
4. De kedves normális hangnem nem ordibálna és nem lenne szigorú kemény hangnemű, hanem kedves lenne
2020. júl. 14. 07:49
 7/27 A kérdező kommentje:
5. Nyílván ezzel segítenél neki, mert nincs nő az életében és szeretne egyett.....
2020. júl. 14. 07:50
 8/27 anonim ***** válasza:
#7,szánalom szexbe senki sem fog bele menni..
2020. júl. 14. 07:57
 9/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha nincs nő az életében és szeretne egyet az már teljesen más eset. Ebben az esetben megprobalnék segíteni neki. Megkérdezném mi gátolja meg és talán tudnék segíteni öltözködés, életszemlélet átadása alapján stb. De nem így ha rögtön a 200 ezres ajánlattal indít, az minden jószándékú nőt elijeszt.
2020. júl. 14. 07:57
 10/27 anonim ***** válasza:
Több nőt ismertem, aki ilyen esetben simán megdugatta magát, a pénzen vásárolt ezt-azt, még a férje is kapott egy pár zoknit.
2020. júl. 14. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!