Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom? Ti hogyan kezelnétek le?
Sziasztok, barátnőmmel több mint 2.5 éve vagyunk együtt. Mind a ketten 20 felet vagyunk. Ő és én is a szüleimnél lakok. Anno az anyja nagyon sokat szabályozgatta, nem engedte sehova sem... Mindig hívogatott minket h hol vagyunk, mikkor érünk haza stb... Mindig utánunk jött. Veszekedések,kiabálások és komoly beszélgetés után sikerült, javítanunk a helyzeten. Emlékszem, egyszer meg is akarta, verni a barátnőmet, a barátnőm sírt is közben. Erre nagyon berágtam, nem vagyok rá büszke, de nagyon kiabáltam az anyjával. Utána, elégé vissza fogta magát...
Emlékszem, a kapcsolatunk elején mindig azt csináltuk, ha hívott fel sem vettük a telefont... Erre szólította a szomszédokat, és gyakorlatilag az egész várost fel kutatták... (Nem egyszer csinálta ezeket...)
Most már nem igazán jön utánunk, viszont ugyan úgy hívogat. Idézem" Gyertek haza, merre vagytok, már fél 9 van. Elegem van ebből, holnap megyek dolgozni..."
Van h néha, azt mondja h már sötét van nem mentek sehova...
Én ezekre úgy reagálok, h megmondom neki, hogy engem nem fog be szabályozni, oda megyek és akkor amikor akarok... És már csak azért, is elmegyek a barátnőmmel sétálni...
Ma is tök jól éreztük magunkat, a barátnőmmel. Végre eltudtunk menni és időt szakítani egy kis sétára... Erre felhívja... Barátnőm annyira félt, hogy sírva fakadt... Azt mondta, nincs kedve veszekedni az anyukájával. Arra kért, h én se veszekedjek az anyukájával...
Szerintetek tényleg túlreagálom? Ilyenkor nagyon ideges tudok lenni. Jogos ha ilyenkor le kiabálja az ember a fejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!