Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá, hogyan kezelnétek a helyzetet, hogy ha egy számotokra nem vonzó, de egy kedves férfi odamenne hozzátok utcán hogy egy éjszakáért adna 200 ezer Ft-ot?
#6 - a kedvesség nem (csak) azon múlik, hogy milyen hangnemben adja elő, amit előad. Nagyon barátságos hangon, angyali mosollyal kísérve is vissza tudom küldeni a drága anyukájába az illetőt, mégsem fogod azt mondani, hogy milyen kedves voltam.
#7 - ha már mindenáron fizetni akar a szexért, akkor vannak nők akik pontosan tizedennyiért vállalják a dolgot. Teljesen mindegy, hogy 20 vagy 200 ezret fizetsz egy alkalomért, a prosti az prosti lesz, és a hódítás élménye ugyanúgy nincs meg, ha csak pénzért fekszik össze veled valaki.
200.000 ft ?
Szállj le a földre kérdező, ennyiért már három hamvas egyetemista csaj nyüzsög körülötted - egyszerre.
A becsületem értékrendem nem engedné, hogy szánalomszexet szolgáltassak egy idegennek, aki ráadásul prostituáltnak néz.
Az "ajánlatot" se hallgatnám végig, mert más szexuális életéhez nekem semmi közöm sincs - szerencsére.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!