Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves pasiként több 50-es nővel találkoztam… miért nem mernek fel vállalni? Miért csak szex kapcsolatra vagyok jók nekik? Miért hitegetnek? 40 F
Ha férjes volt akkor csak szexre kelletem
Ha szingli akkor meg azt mondta mit szólnak a gyerekei, meg a környezete..
Mindig volt kifogás nekem meg a szex kevés egy kapcsolatba
Jah,
Mozi színház strand és szexre jó vagyok?
Csak a családba nem vállal fel…
5
Valamiért csak igy van.
Mit szeretnél tőlünk látatlanban?
Talán azért,mert nem akarnak elköteleződni,sem kapcsolatot,csak kellemes időtöltéshez keresnek maguknak partnert.
Érdemesebb lenne korodbelivel ismerkedni,bár ott sincs sajnos semmire garancia...de hátha...
Ezt el kell fogadni, hogy így van. Nem komoly kapcsolatot keresnek, legalább is a töbségük. Szexkapcsolat, max alkalmanként egy-egy áthancúrozott éjszaka és ennyi. Nem akarnak már senkihez alkalmazkodni, megszokni a másik nyűgjét-baját. Megvan már a kis kialakított saját életük, és ezen nem akarnak változtatni.
De ez így van rendjén. Pl. ez nekem így van jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!