Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak,akiknek nagyobb az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,akiknek nagyobb az intim mérete , általában milyen típusú alsót hordanak?

Figyelt kérdés
Vagy a méret nem befolyásolja, hogy melyik kényelmes?
2023. júl. 15. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi számít nagyobbnak?
2023. júl. 15. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem számít egyáltalán
2023. júl. 15. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát fecskét nem lehet hordani, mivel nem fér el benne
2023. júl. 15. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt a leszorítós fajta alsógatyát, a gumirozott-streccseset. Az nyomja le legjobban.
2023. júl. 15. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Lazabb boxer.
2023. júl. 16. 00:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Boxert hordok.
2023. júl. 16. 01:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen átlagos, de így is ez elég problémás volt mindig, pláne amíg rájöttem, milyen jó, és hogy kényelmes. Lankadtan kb 10 cm, állva 15 cm (ez azért fontos, mert régebben, de még most is, nagyon sok spontán merevedésem volt, amit nem tudok kontrollálni). Ezért mindig a szorost preferáltam, hogy lankadtan se ugráljon össze-vissza, állva pedig szorítsa le, amennyire lehet. Olyan 14-15 éves koromig még fecskét hordtam, ott rendesen probléma volt, hogyha nem volt ilyen nagyobb fajta, akkor felfelé hajtva rendesen kibújt a makkom felül, ha meg lefelé hagytam, merevedésnél teljesen előre nyomta a fecskét, és oldalt kilógtak néha a golyóim, az már nagyon kényelmetlen volt, akkor váltottam az egészet boxerre.
2023. júl. 16. 07:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Lankadtan 13, állva 18,de bőven elfér fecskében. Én azt és szűk boxert hordok.
2023. júl. 16. 07:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Tangát hordok, nekem bejön.
tegnapelőtt 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!