Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek a nagyobb méret a megfelelő, nektek hány centitől megfelelő a pénisz?
Nekem 17 centi hosszú és az a probléma, hogy minden bizonnyal a barátnőmnek az átlagnál hosszabb lehet a hüvelye, (nem akarok belemenni, mert itt úgy is mondhatjuk, hogy az én farkam kicsi hozzá, vagy ugye úgy is, hogy az ő hüvelye hosszú hozzám) de eddig még panasz nem igazán volt rám, mármint a merrtemmel kapcsolatban.
De nála érzem, hogy rövid vagyok és neki pont az lenne a megfelelő ha hosszabb lennék 4-6 centivel, mert általában akkor átütő neki az orgazmus amikor nagyon mélyen benne vagyok. De mivel nem tudok melyre hatolni nála úgy igazán, így az orgazmusa sem olyan átütő.
Szerintem neki a 21-23 centis pénisz lenne a megfelelő, hogy hosszra teljes mértékben kitöltse. De ez a méret meg eléggé ritka.
A női hüvely hossza 6-7cm, izgalmi állapotban talán a duplája is lehet, 14cm, ergo, rossz a vonalzód amivel a 17cm méred, lehet letört róla az első 7cm-es rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!