Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Testileg miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Testileg miért vonzóbb egy magas nő mint egy alacsony?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megtudni hogy aki a magas nőket szereti(csak hozzájuk szólok most ezzel) miért izgatóbb neki egy magas nő és miért nem izgatja az alacsony testalkatú nő? .

Tehát leirom itt 150 től az alacsony 165-170 fölött pedig a magasabb nőkre gondolok az összehasonlítás kedvéért. Mi miatt nem találjátok vonzónak az alacsony nőket ? És itt most csak testiségre gondolok. Szexre meg magára a női testre.

2023. júl. 15. 01:12
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Azért vannak oda a férfiak a hosszú lábakért, mert a lányoknál az az első jele a nemi érésnek, hogy hosszabbak lesznek a lábaik.

Aki priviben kérdezte, hogy milyen az a hosszú derék, hát olyan. :) Meg kell nézni, hogy egy adott embernek milyenek az arányai. Erre én már 15 évesen rájöttem, amikor külföldön nyaraltam anyám nagybátyjánál, aki egy kb. 185 cm magas férfi volt (én meg akkortájt 176-178 körül voltam, most vagyok 180) és amikor ültünk az asztalnál, akkor magasabb voltam nála. Ezen alaposan elgondolkoztam, hogy ez hogy lehet és megfejtettem, hogy a lábai hosszabbak, mint az enyémek (ami egyébként jól jött neki, mert hivatásos táncos volt).

27, 28 voltam

2023. júl. 16. 19:37
 32/39 anonim ***** válasza:
(Itt érdemes megnézni, hogy Fred Astaire-nek milyen hosszú lábai voltak: https://www.youtube.com/watch?v=v5daQd8UFDY .)
2023. júl. 16. 19:40
 33/39 anonim ***** válasza:
2023. júl. 16. 20:37
 34/39 anonim ***** válasza:
52%
A nemi érés első jeleni a szemérem szőrzet és a fehér folyás megjelenése.
2023. júl. 16. 20:38
 35/39 anonim ***** válasza:

34

Nem.

2023. júl. 16. 22:32
 36/39 anonim ***** válasza:

Pontosítok: úgy tűnik, hogy egyszerre kezdődik a mellek fejlődése, a szeméremszőrzet megjelenése és a testmagasság-növekedés. A Tanner skála szerint:

"In Stage 2, physical changes begin. Between the ages of 8 and 13, girls typically experience:

Their breasts begin to bud, and their areolas (pigmented area around the nipple) enlarge.

Scant pubic hair appears.

Height increases by about 2¾ inches per year."

Azaz:

A 2. szakaszban kezdődnek a fizikai változások. 8 és 13 éves kor között a lányok jellemzően a következőket tapasztalják:

A melleik nőni kezdenek, és a mellbimbóudvaruk (a mellbimbó körüli pigmentált terület) megnagyobbodik.

Kevés szeméremszőrzet jelenik meg.

A testmagasság évente körülbelül 2¾ hüvelykkel nő.

[link]

2023. júl. 16. 23:06
 37/39 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó , nekem 8 évesen még bőven nem volt mellem
2023. júl. 17. 00:47
 38/39 anonim ***** válasza:

37

És te tudsz olvasni és szöveget értelmezni?

Unokahúgom 13 és mostanában lehet a 2-es fázisban. Halvány emlékeim szerint én is így voltam.

2023. júl. 17. 07:32
 39/39 anonim ***** válasza:
Engem a nagyobb méretű talpak miatt vonzanak a magasabb nők!!!! ☺️☺️☺️
2023. dec. 18. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!