Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Testileg miért vonzóbb egy magas nő mint egy alacsony?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy aki a magas nőket szereti(csak hozzájuk szólok most ezzel) miért izgatóbb neki egy magas nő és miért nem izgatja az alacsony testalkatú nő? .
Tehát leirom itt 150 től az alacsony 165-170 fölött pedig a magasabb nőkre gondolok az összehasonlítás kedvéért. Mi miatt nem találjátok vonzónak az alacsony nőket ? És itt most csak testiségre gondolok. Szexre meg magára a női testre.
2023. júl. 15. 01:12
12/39 anonim válasza:
Szerintem a magasabb nők látványosabbak, és a nagyobb test szexuálisan ingerlőbb. Egy 145 centis, arányos csinos nőhőz ohatatlanul máskép áll az ember, mint egy 180 centishez, akiket komolyabban vesznek. De azért jelentős különbség nincs.
13/39 anonim válasza:
Pedig az alacsony nőket kedveli a legtöbb férfi, mivel úgy érzik meg kell védeni őket, törékenynek tűnnek, pici kezek-lábak tök aranyosak, sok férfinak nincs is önbizalma egy vele egymagas/nála magasabb csaj mellett. Egy alacsony mellett egyből férfiasabbnak érzi magát. (ezeket magas nőként írom, tudom nem hozzám szólt a kérdés elsősorban )
14/39 anonim válasza:
sztem meg az alacsonyabbak a jók.
15/39 anonim válasza:
Szexre nekem abszolút lényegtelen, talán a pici lányok még jobbak is, mármint látványra. De kapcsolatra meg magasabb lánnyal egyszerűbb a történet. Ugye én is 183 vagyok.
16/39 anonim válasza:
Mert nagyon szépek a hosszú lábak és combok, meg egyszerűen jobb, ha a 192 centimhez ő nem 150 cm.
17/39 anonim válasza:
A kis emberek komolytalanabbak, gyerekesebbek.
18/39 anonim válasza:
Nem vagyok válogatós.
Viszont a magas csajoknak hosszabb a lába, combja. Valamint 1-2 póz velük kivitelezhető teljes mértékben élvezetetsen.
190cm 47F
19/39 anonim válasza:
Nekem, egy alacsony nő, ezerszer vonzóbb!
20/39 anonim válasza:
Azért vonzóbb nekik, mert a modellek is mind magasak. És egy férfi értékét növeli a nő akivel van, tudat alatt ez egy verseny a férfiaknál, hogy kinek van szebb nője. És nyilván a modellesebb, a jelenlegi szépségideálhoz legközelebb álló nő a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!