Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában ronda és alacsony férfiak járnak prostikhoz?
Figyelt kérdés
Egy jóképű(bb) férfihez pozitívabban állnak a prostik?2023. ápr. 18. 10:24
1/15 anonim válasza:
Nem voltam még prostinál, de tervben sincs.
A jóképű férfiakhoz melyik nők nem állnak pozitívabban? Ha még fizet is, az dupla haszon. Nem?! :D
2/15 anonim válasza:
"A jóképű férfiakhoz melyik nők nem állnak pozitívabban? Ha még fizet is, az dupla haszon"
Így van. Ez egy hülye kérdés volt.
3/15 anonim válasza:
Nekem mindig örül, vagy azért mert jól nézek ki, vagy mert normálisan bánok vele, esetleg mindkettő.
4/15 anonim válasza:
A ronda és alacsony férfiak miért nem keresnek olyan nőt, akiknek jól esne még az ő közeledésük is?
5/15 anonim válasza:
4. Mert az "olyan nők" is jóképű pasikra vágynak.
6/15 anonim válasza:
4
Én nem vagyok alacsony, csak b szott ronda, és még senkinek sem esett jól a közeledésem.
7/15 Pillér2 válasza:
Barátom igényes, magas, macis alkat, jóképű, szexi, kedves, humoros. Ő sokat járt az évek alatt.
8/15 anonim válasza:
Magas, jóképű vagyok, prostizás perverzió nálam és gyors testi öröm.
9/15 anonim válasza:
Én ismerek 10/10 es pasit aki prostizik
10/15 anonim válasza:
Tehát aki alacsony az csak ronda és visszataszító lehet?
Aki meg magas az jóképű vonzó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!