Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha terhesség miatt kinullázodott a libidóm?
Még félidős sem vagyok, de már nemcsak hogy nem érdekel a szex, de ha mégis csináljuk, vagy inkább csinálnánk, akkor nemcsak kellemetlen, de fáj is. Előző terhességemnél is ez volt, szo szerint sírtam annyira pokol volt, tönkre is ment a kapcsolatunk, bár nem csak emiatt. Erre most ugyanez van, csak ez a párom megértőbb, de szegény nagyon kívánja. Előtte minimum heti 2-3× mindig csináltuk, és én is nagyon élveztem.
Elvileg minden rendben, nem fizikai a problémám.
Lehet valamit tenni? Vagy csak síkositó, es fog összeszoritás, illetve egyéb modszerek? Másnak is van/volt ilyen? Mindenki azt mondja terhesség alatt mennyivel jobban kívánják a nők, erre nekem már másodszor bejött a tökéletes ellenkezője :(
Még ismeretségi körömben se volt ilyen, mar amennyire mertem ilyet kérdezni.
Hát... egy normális, érett férfit kellett volna fognod, aki nem csak addig fene mód eltökélt, ameddig csinálni kell a gyereket, hanem felfogja a következményeit is.
"Vagy csak síkositó, es fog összeszoritás"
... igen, egy értelmes férfi nem akadna úgy dugni, hogy tudja, az neked fáj. És ő megértő, igaz?
De elárulok egy titkot? nem csak közösülés során tud kielégülni a férfi.
#2 Ez még az előző házassagomban volt, de az tényleg egy barom volt.
A mostani ezt nem erőlteti, látja hogy nem jo, akkor abbahagyja. Csak még vagy fél év hátra van, es utana jön a regenerálodas, amikor meg aztan tényleg kizárt.
Szerintem kényeztesd te, esetlegesen ha az opció. Az neki is oké lehet
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!