Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha terhesség miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha terhesség miatt kinullázodott a libidóm?

Figyelt kérdés

Még félidős sem vagyok, de már nemcsak hogy nem érdekel a szex, de ha mégis csináljuk, vagy inkább csinálnánk, akkor nemcsak kellemetlen, de fáj is. Előző terhességemnél is ez volt, szo szerint sírtam annyira pokol volt, tönkre is ment a kapcsolatunk, bár nem csak emiatt. Erre most ugyanez van, csak ez a párom megértőbb, de szegény nagyon kívánja. Előtte minimum heti 2-3× mindig csináltuk, és én is nagyon élveztem.

Elvileg minden rendben, nem fizikai a problémám.

Lehet valamit tenni? Vagy csak síkositó, es fog összeszoritás, illetve egyéb modszerek? Másnak is van/volt ilyen? Mindenki azt mondja terhesség alatt mennyivel jobban kívánják a nők, erre nekem már másodszor bejött a tökéletes ellenkezője :(

Még ismeretségi körömben se volt ilyen, mar amennyire mertem ilyet kérdezni.

2023. júl. 14. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha fáj, akkor meg kell keresni az okát ennek, nem is biztos akkor hogy jót tesz a szex. Ha nem kivanod akkor pihentesd ezt, elégítsd ki máshogy a parodat inkább
2023. júl. 14. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... egy normális, érett férfit kellett volna fognod, aki nem csak addig fene mód eltökélt, ameddig csinálni kell a gyereket, hanem felfogja a következményeit is.

"Vagy csak síkositó, es fog összeszoritás"

... igen, egy értelmes férfi nem akadna úgy dugni, hogy tudja, az neked fáj. És ő megértő, igaz?

De elárulok egy titkot? nem csak közösülés során tud kielégülni a férfi.

2023. júl. 14. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Döntsd el, gyerek kell vagy szex.
2023. júl. 14. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:

#2 Ez még az előző házassagomban volt, de az tényleg egy barom volt.

A mostani ezt nem erőlteti, látja hogy nem jo, akkor abbahagyja. Csak még vagy fél év hátra van, es utana jön a regenerálodas, amikor meg aztan tényleg kizárt.

2023. júl. 14. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kényeztesd te, esetlegesen ha az opció. Az neki is oké lehet

:)

2023. júl. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!