Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély terhességre?
Fogamzásgátlót szedek, megszakítás is van mindig. Viszont legutoljára csak akkor jött meg mikor az új levelet kezdtem el szedni. Akkor teszteltem 2× negatívat még a vérzés közben.
Szerintetek?
Miért lenne rossz a gyógyszer? 24+4est szedek. Mindig a 4.napon jött, most meg akkor csak görcsöltem, meg a wc papíron volt némi kevés vér.
És utána lévő napon volt rendes vérzés.
Első válaszoló vagyok. Én úgy voltam, hogy hol hamarabb, hol később jött meg a gyógyszer mellett a mensim.
Visszamentem a dokihoz, hogy írjon másikat. A válasza az volt, hogy ne aggódjak meg kell szoknia a szervezetemnek.
Annyira jól megszokta, hogy most 10 éves a gyerekem... Én azóta sem szedek fogamzásgátlót.
Most itt a gyakorin keresgéltem, több helyen is olvastam hogy a reziánál, az új levél első szeménél jött meg a vérzés másoknak is.
Egyébként még valószinűleg 10 éve még másabb gyógyszerek voltak mint most, elhiszem hogy veled ez történt, de én az orvost nem bírálnám felül. 🙂
Ööö nézd. Inkább azon gondolkodj, hogy mikor veszed be a gyógyszert (pl hányas, hasmenés, bizonyos ételek) változtathatják a felszívódását. Hormonokat a nap azonos szakaszában, étkezésektől, folyadékoktól távol kell bevenni.
Pl a pajzsmirigy gyógyszerek esetében közismert a kávé keresztreakciója.
(Igen, eü szakember vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!