Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esély terhességre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély terhességre?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek, megszakítás is van mindig. Viszont legutoljára csak akkor jött meg mikor az új levelet kezdtem el szedni. Akkor teszteltem 2× negatívat még a vérzés közben.

Szerintetek?

2023. máj. 30. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes de azonnal vissza a nőgyógyászhoz, mert rossz a gyógyszer és bármikor az lehetsz. Nem jó a gyógyszer és újjat kell íratnod.
2023. máj. 30. 13:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Miért lenne rossz a gyógyszer? 24+4est szedek. Mindig a 4.napon jött, most meg akkor csak görcsöltem, meg a wc papíron volt némi kevés vér.

És utána lévő napon volt rendes vérzés.

2023. máj. 30. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert megvonásos időszakban kellene megjönnie? Nem mikor a következő levelet kezded el szedni. De halogathatod, legfeljebb terhes leszel.
2023. máj. 30. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha normálisan beszedted akkor NEM vagy terhes! A tabi leszabályozza a ciklust, de nem 100%-ra. Attól még az ember nem válik robottá, automatává hogy mindig mindenkor pont ugyanúgy jöjjön meg a megvonásos. Mondjuk úgy hogy akinek tabi nélkül 60%-os "pontosságú" a ciklusa annak tabival 95%-os lesz, de az sem 100%. Még tabi mellett is előfordulhat pár nap csúszás időnként.
2023. máj. 30. 13:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Ráírtam a nődokimra, mert az első válaszoló rám hozta a frászt, azt írta legyen nyugodt véd a gyógyszer. :)
2023. máj. 30. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Én úgy voltam, hogy hol hamarabb, hol később jött meg a gyógyszer mellett a mensim.

Visszamentem a dokihoz, hogy írjon másikat. A válasza az volt, hogy ne aggódjak meg kell szoknia a szervezetemnek.

Annyira jól megszokta, hogy most 10 éves a gyerekem... Én azóta sem szedek fogamzásgátlót.

2023. máj. 30. 14:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Most itt a gyakorin keresgéltem, több helyen is olvastam hogy a reziánál, az új levél első szeménél jött meg a vérzés másoknak is.

Egyébként még valószinűleg 10 éve még másabb gyógyszerek voltak mint most, elhiszem hogy veled ez történt, de én az orvost nem bírálnám felül. 🙂

2023. máj. 30. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Ööö nézd. Inkább azon gondolkodj, hogy mikor veszed be a gyógyszert (pl hányas, hasmenés, bizonyos ételek) változtathatják a felszívódását. Hormonokat a nap azonos szakaszában, étkezésektől, folyadékoktól távol kell bevenni.

Pl a pajzsmirigy gyógyszerek esetében közismert a kávé keresztreakciója.

(Igen, eü szakember vagyok.)

2023. máj. 30. 16:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze ezekkel tisztában vagyok, lassan 5 éve szedem gyógyszert. Nem estem teherbe, bár belém élvezni nem is lehet így se.
2023. máj. 30. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!