Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsisbarbi kérdése:
Mekkora az esély terhességre?
Figyelt kérdés
Most reggel szeretkeztünk a barátommal, használtunk óvszert, már 3 hónapja semmi baj nem volt. Még egyszer az első szeretkezéseink egyikénél elszakadt a gumi, és be kellett vennem egy eseményutánit. Azóta nem volt gond, ma is védekeztünk és megnéztük utána semmi baja nem volt az óvszernek, abba ment el, azonban mégis volt egy kis “fehér cucc” a hüvelyemnél. Azonnal le is töröltük zsepivel, meg lefürödtem utána. Fogamzásgátlót is szedek csak ebben a hónapban utazás miatt két-három nap rosszul vettem be( 24oran kívül). Egyébként ez a második hónap hogy szedem. A menstruációm 6 nap múlva fog megjönne. Mekkora az esély ?2018. máj. 5. 08:48
1/5 anonim válasza:
Nagyjából 50%. Vagy igen vagy nem.
2/5 anonim válasza:
Fehér folyás is lehetett...
Az esély mindig megvan, ha szexelsz.
3/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag semmi esélye a terhességnek, ha úgy történt, ahogyan leírtad. A spermiumok kívülről nem tudnak bejutni a méhedbe. A hüvely nyálkahártyája megakadályozza, mert savas.
Természetesen csodás esetek lehetségesek, de azok rendkívül ritkák.
4/5 anonim válasza:
Az fehér folyás volt,remélem nem ismeretlen fogalom számodra,nőként.:)
A fogamzásgátló szedése alatt nincs menstruáció,csak egy mű ciklus,megvonásos vérzésnek hívják.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Természetesen ismerem, csak ennyire “sok és sűrűbb” fehér folyásom még nem volt. De így már rájöttem hogy valóban az volt.
2018. máj. 5. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!