Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belém élvezett a párom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém élvezett a párom, féljek nagyon?

Figyelt kérdés

Már 1 oraja sírok. Ilyen még sosem volt velem.

Kiszakadt a gumi, fullban belém élvezett.

Reggel megyek eseményutániért. Mensim tegnap ért véget.

Nagyon féljek?

2023. máj. 27. 02:39
 1/10 anonim válasza:
86%
Szerintem nem kell tartanod semmitől, főleg ha a menstruációd is nem rég ért véget. Ritka az hogy valaki már 1 alkalom után teherbe essen, hallottam már olyat akik 10 évig próbálkoztak a teherbe eséssel, mire az összejött. Egy eseményutáni jó ötlet, ezzel már tényleg kilövöd a teherbeesés kockázatát. Szóval, összevetve szerintem nem kell aggódnod.
2023. máj. 27. 03:09
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenkor kizárt hogy teherbe ess, de ha megnyugtat vegyél esemény utánit.
2023. máj. 27. 03:29
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Tisztan látó vagyok . A nevem Aurélió! Azt latom nálad hogy most kezd foganni egy artatlan kis csöpség a méhedben! Aki azt kéri ne öld meg !
2023. máj. 27. 03:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Menstruáció környékén nincs peteérés/ovuláció, szóval nincs különösebb okod aggodalomra.
2023. máj. 27. 07:16
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
19%
Biosz óràra azért bejàrtàl alkalomadtàn?
2023. máj. 27. 07:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
No para !
2023. máj. 27. 07:34
 7/10 anonim válasza:
27%
Direkt élvezett beléd. Legközelebb gondolkodj el azon hogy érdekli-e őt hogy mi van veled vagy sem. Inkább nyeld le neki vagy tudomisén....
2023. máj. 27. 09:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mensi után nagyon minimális az esély a teherbeesésre, mert ugye a 14. nap környékén van peteérés, a sperma meg kb 72 orat, vagyis 3 napot él, néhany esetleg 5-t.

Az eseményutánival pedig még a félidős beleélvezesnel is kb 1%-ra csökken az esély. Ezen ne idegeskedj, csak arra figyelj hogy ilyet nem lehet 6 honapnal gyakrabban bevenni, mert nagyon erős hormonbomba.

2023. máj. 27. 09:20
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
Az esemény utáni azonnali vérzést, vetélést okoz. Nálunk az volt a röhej, hogy az én volt menyasszonyom bevette, miután én meg se találtam a puncit. Mindketten szüzek voltunk. Nem tette szét a lábát, hanem jól összezárta. Utólag a másik szobában tartózkodó szülőkre hivatkozva cseszett ki velem. De akkor minek az esemény utáni? Hogy ő se érezze magát jól ezek után? Hihetetlen, de igaz.
2023. máj. 27. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Iskolába kellett volna járni. Akkor tudnád mi a stájsz.
2023. máj. 27. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!