Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok lányok Jártatok már úgy hogy olyan bikinit vettetek hogy miután kijöttök a vízből att látszik ? Mennyire zavar vagy zavar e titeket ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 09:12
11/25 anonim válasza:
Most a Horvátban nem az átlátszó a divat, hanem az olyan amiben látszik a punci teljes formája, teljesen rásimul a puncira, ilyenekkel van tele most Horvátország, nagyon izgató.
Hölgyek, hozzuk Magyarországra a divatot!
12/25 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt, mert volt egy rózsaszín 1 részes fürdőruhám és amikor otthon a kinti medencéből kijöttem, bátyám szólt, h teljesen átlátszik. Így azt nem vittem strandra.
14/25 anonim válasza:
A fiúké pl. minden esetben látszik. Őket sem zavarja!
15/25 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar
2023. júl. 13. 22:00
17/25 anonim válasza:
Mit értetek pontosan az alatt, hogy àtlátszik? Arra gondoltok, hogy ràsimul a nagy ajkakra és felveszi a “teve pata” formàt, vagy teszem fel akinek szőrös/akár csak fazonos a fekete szőrzet látszik át.?
18/25 anonim válasza:
Igen 17,átlátni ha szőrös,de az is ha nem az
20/25 anonim válasza:
10-es,nekem aztán nyugodtan mutogathatnád magad,bár azt nem tudom,milyen alakod van,de én szingli pasiként biztosan élvezném!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!