Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsit csunyább ,kövèrebb lányok meg az idős nènik fizetnènek egy helyes srácnak egy èjszakáèrt vagy hogy töltsenek velük egy kis időt?24f
Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 17:42
1/7 anonim válasza:
ne zárd ki az idős bácsikat se :)
2/7 anonim válasza:
Én mindig is szerettem volna eltölteni egy forró éjszakát egy f@sza vitarás papával. 31f.
4/7 anonim válasza:
A lányok nem - azok ingyen is kapnak bőven szexet ha akarnak. Ha "csak szex" a projekt akkor a nők min. 3-4 ponttal magasabb kategóriás pasik közül választhatnak.
A ffi prostikat igénybe vevő nők elég magasra rakják a lécet. Ott kevés hogy "mások által helyesnek mondott".
Ettől a ffi prostik szolgáltatásait biz' a meleg fickók veszik igénybe ahogy az #1-es is írta.
5/7 anonim válasza:
Az, hogy valaki kövérebb, nem jelenti, hogy csúnya.
6/7 anonim válasza:
Nem ertem ezeket a kombokat es kovetkezteteseket...ha valaki kover, nem feltetlen csunya, de meg ha az is, lehet valakinek bejon az illeto es nem sullyed le erre a szintre.
7/7 anonim válasza:
Duci csajokban tobb elet van, mint egy fadarab vezna csajban.
A vonaton is a parnasat kell megfizetni.
Egy kover csaj miert lenne csunya?
Vezna lanyokat tobbet latok csunyat, a beesett pofajukkal.
Ja, igen. 55-60 eves kortol altalaban a nok fizetnek a szexert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!