Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy a férfival szexeltél volna de nem állt fel neki? Próbáltátok többször is?
Figyelt kérdés
Párkapcsolat volt vagy csak kaland?2023. júl. 9. 20:29
1/9 anonim válasza:
Volt ilyen kapcsolatban is, meg kalandban is. Előfordul, több oka is lehet. Stressz, hangulat, sokat recsizett előtte... akármi.
2/9 anonim válasza:
Kalandnal volt.
Oraltol element.
Utána már nem működött neki.
Pedig mindent is bevetettem.
Így hát nem lettem megdugva.
3/9 A kérdező kommentje:
Ugy ertem hogy nem állt fel neki sem akkor sem előtte sem utána. Nem azért mert kiverte volt es nem is azért mert előtte lecummantottad.
2023. júl. 9. 20:35
4/9 anonim válasza:
Nekem férfiként még nem volt olyan, hogy ha a nő akart szexelni, ne állt volna fel! Egyszer volt, de akkor nagyon berúgtam! Ez szerintem egy védekezés volt, hogy nehogy reggel arra ébredjek, hogy megbántam!
5/9 anonim válasza:
Velem még nem volt ilyen, de sok sztoriról tudok...
6/9 anonim válasza:
#2 Legalább jól megaláztad magad Mr. Impotencia előtt. Az is valami. :)
7/9 anonim válasza:
volt. nem jött be annyira a csaj, vagy nem volt kedvem bszni
8/9 anonim válasza:
Igen. Rástresszelt. Kaland volt, nem sokat foglalkoztam a bevezetővel és kicsit gyors volt neki a tempó. Nem a szexnél, hanem egyik héten még hivatali kapcsolatban álltunk, következőn meg közöltem vele, hogy szexpartnert keresek. Álmodozott róla, de egy kicsit mégis meglepte. Nem volt alkalmas csak szexre. Randizni akart és ráhangolódni. A szex kedvéért belementem, de ettöl meg elkezdett úgy viselkedni, mintha komoly kapcsolat lenne. Adtam sok esélyt, hogy feloldódjon, de mindig valami feszélyezte. 10-ből 7-szer tuti nem àllt fel neki és nem csak az elején. Kènytelen voltam szakítani, mert a szex élvezhetetlen volt vele, kapcsolatot pedig nem akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!