Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm táskájába találtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm táskájába találtam egy üres kibontott óvszer csomagolást. Én olyan márkát sose használtam vele. Lehet megdugta valaki?

Figyelt kérdés

2023. júl. 9. 11:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%
Hogy is volt Az utolsó cserkészben? Erre járt, megbotlott, és pont beleakadt a farka?
2023. júl. 9. 13:16
 22/32 anonim ***** válasza:
95%
#21: fene, megelőztél :D de reméljük elnézést kért a faszi amiért ilyen peches napja volt.
2023. júl. 9. 13:52
 23/32 anonim ***** válasza:
52%
Sok hülyeség! De egy jo tippet adtál. (Jol jött volna kb. egy honapja:-) Szoval ha tetszik egy csaj de van pasija, akkor ugy a legegyszerübb összeugrasztani öket, ha egy koton csomagolását belecsempészem a csaj táskájába! Az itteni válaszok alapján jellemzöen nincs semmi tisztázás. A csaj repül. (És ne mondjátok, hogy ez részemröl egy szemétség. A tippet ti adtátok!!!:-)
2023. júl. 9. 14:44
 24/32 anonim ***** válasza:
87%
#23 biztos veled jött volna össze utána, incel tesó
2023. júl. 9. 15:23
 25/32 anonim ***** válasza:
88%

Nem biztos hogy megcsalt. Én barátom mellett is maszturbáltam dildóval és arra mindig óvszert húztam. Sokkal higienikusabb. Lehet csak ennyi.

Egyébként ülj le vele és konkrétan kérdezz rá. Egyenes és őszinte út a legjobb ezeknek a felderítésére.

30/N

2023. júl. 9. 15:47
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
Vannak ám furcsa dolgok tesó! Feleségemmel gumival csináltuk az első évben. Tablettát nem akart szedni,mellékhatások miatt.Egyszer véletlenül ráakadtam a tablettára megnéztem hiányzott belőle. Este nem huztam gumit simán betettem neki,jajaj én nem akarok gyereket visitozta! Erre elővettem neki a gyógyszert,mondtam neki,hogy ne nézzen bolondnak! Igy bukott le! Másnap reggel kidobtam!
2023. júl. 9. 16:44
 27/32 anonim ***** válasza:
85%

#25 gondolom ilyenkor aztán amikor végeztél, betetted a táskádba a kibontott csomagolását, megsétáltattad, elvitted magaddal otthonról, nem?

azért ennyire ne nézzük már hülyének a másikat

2023. júl. 9. 17:23
 28/32 anonim ***** válasza:
38%
Lehet, hogy valaki kicseszésből tette a táskájába! (rohaggyonmeg!)
2023. júl. 9. 21:45
 29/32 anonim ***** válasza:
94%
Hát úgy néz ki van más pasija is.
2023. júl. 10. 04:37
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Áh, dehogy!

A majálison elfogyott az lufi és csak ez volt kéznél...

2023. júl. 10. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!