Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak férfiak,akik napközben látják a jó csajokat lengén öltözve,aztán este munka után hazamennek az üres lakásba és kielégítik magukat?
izé... csak én nem látom, mi köze a szavazásnak a kérdéshez?
egyébként nekem párkapcsolatban sem olyan ritkaság, hogy este munka után ha üres lakásba érek haza, kielégítem magam.
Vicces, én ugyanígy vagyok a pasikkal.
Este fantáziálok róluk és magamhoz nyúlok. N
"El lehetne menni prostihoz is este munka után,de kinek van mindennap 20-25 ezer forintja prostira?"
így van igazad van barátom! ezek a nők már őrület! semmi se sikerül, nem megy az élet. gyárban tengetem a napom én is. gondolok a nőkre. néha egy péniszre is, de mindegy. a sajátomat is szeretem nézni. jól kiverem egy nehéz nap után, izzadtam melóból jövök, már a takarítónéni is felizgat, de ő se néz rám. pedig izmos vagyok a gyártól, csak nem tudom felszedni. nem tudom mit mondjak neki. szia bébi? vagy jól megy a munka? az hinné gúnyolódom. pedig csak szeretnék szexelni egyet és semmi mást. de félek mert rég szexeltem már. az az egy is azért volt mert a prosti rossz helyre jött de megdugtam. a strici elvert, és kifizettem végül. jól el is fogyott a pénzem, aznap babot ettem magába. fingtam is tőle. wc eldugult, na mondom jólvan, fogy a pénz rendesen.. anyámat felhívtam, elmondtam neki, azt mondja majd a férje megjavítja ne törődjek vele. örültem, legalább ez megy. beültem a tv elé, néztem valami mesét. aztán tiktokoztam is, jó kis app egyébként. sok rajta a szexi tini. nézem is őket sokszor. tetszenek. mindig meztelenül vannak kb. és jó kiverni rájuk, meg rájuk is írok hogy szia bébi, jól megy a munka, de azt mondják nem dolgoznak és hogy fiatalok. mondom nem baj én is csak élvezem az életet, ti is élvezzétek. kivertem rátok. erre megijednek és letiltanak, nem értem miért.
szóval komám a végszó, szedd össze magad az élet lehet jó és szép, tanulj sokat ne drogozz eddzél keményen kitartást mindenkinek csók puszi sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!