Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak férfiak,akik napközben látják a jó csajokat lengén öltözve,aztán este munka után hazamennek az üres lakásba és kielégítik magukat?
Figyelt kérdés
Engem is felizgat a sok jó nő látványa,de mivel se pénzem,se jó külsőm,se jó szövegem nincs,ezért esténként magamat elégítem ki.Magad uram,ha szolgád nincs.2021. júl. 5. 22:31
13/16 anonim válasza:
nem szégyen ez kel a jo pina szeretjük a szép nőket nézegetni bár sose kaphatjuk meg őket az élet igazságtalan áldozatok vagyunk rajtunk senki sem segít de erősek vagyunk kitartunk sok sikert fiuk lányok ti meg nőjetek fel
15/16 anonim válasza:
Nem. A férfiak hazamennek és az üres lakásban téblábolnak, főzőcskéznek, dokumentumfilmeket néznek a tévében, aztán álomba sírják magukat.
Ezt a választ vártad?
Komolyan mondom, a férfiak szellemi színvonalán ilyenkor elgondolkozom. Téged az izgat, hogy más férfiak mit csinálnak vagy mit nem csinálnak? Mi jelentősége van ennek? Gondolod, hogy én ma, amikor cirka 1 órát beszélgettem a barátnőmmel, akkor megkérdeztem, hogy sejti-e, hogy ha letettük a telefont, akkor maszturbálni fogok?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!