Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm táskájába találtam egy üres kibontott óvszer csomagolást. Én olyan márkát sose használtam vele. Lehet megdugta valaki?
Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 11:13
2/32 anonim válasza:
Miért kutakodsz a barátnőd táskájában?! Ilyen mentalitással nem csoda, hogy megcsalnak!
3/32 anonim válasza:
2# Nehogy már a kérdező legyen a hibás XD
4/32 anonim válasza:
Lehet, de az is lehet hogy a dildójára vagy banánra húzva használta.
Persze legnagyobb kérdes hogy miért van a táskájába a csomagolás (és csak az)?
7/32 anonim válasza:
A suliban, ahol dolgoztam, a védőnő egyszer megmutatta az óvszerhasználatot a kamasz fiúknak, ehhez kibontott egyet, aztán kidobta az egészet a kukába. A takarítónő hatalmas patáliát csapott mitta, vitte az igazgatóhoz a bűnjelet. Mindezt csak azért írom, mert akár teljesen ártalmatlan ok is lehet. Kérdezd meg tőle. 😀
8/32 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a kérdező takarítóként dolgozik.
9/32 anonim válasza:
Szerintem csak véletlenül eshetett bele a táskájába kibontva.
Én mást elképzelni sem tudok!
Ti?
10/32 anonim válasza:
Bármi lehet, még az is, hogy megcsalt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!