Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm táskájába találtam egy üres kibontott óvszer csomagolást. Én olyan márkát sose használtam vele. Lehet megdugta valaki?
Esélyes hogy megcsalt, de akár lehet valami teljesen banális, véletlen oka is. Utóbbi miatt, és az ártatlanság védelme miatt a spekulálás helyett jobb lenne kideríteni az ő oldaláról is a dolgot.
Amit javaslok, hogy csapdázd be úgy - jól időzített kérdésekkel -, hogy hirtelen érje, ne tudjon kamuzni vagy kitalálni semmi időhúzást. A válaszokból amiket ad és főleg a reakcióból, hozzáállásból szerintem látni fogod hogy mi a valódi helyzet.
,,Ha a lehetetlent kizártuk, ami marad, az az igazság, akármilyen valószínűtlen legyen is."
Te is tégy így! Beszéld meg vele, kérdezz rá és majd kiderül az igazság. Lehet, hogy tényleg megcsalt, lehet, hogy meglátta valahol eldobva, közelben nem volt kuka és elrakta a táskájába, lehet csak vízibombáztak a barátnőivel vele vagy akármi lehet...
"lehet valami teljesen banális, véletlen oka is"
jaja, véletlenül megdugták
Az ilyen esetekben az az érdekes, hogy még ha előtted van a bizonyíték, akkor se hiszed el, mert nem akarod elhinni.
De külső szemmel nézve egyértelmű, hogy keményen megb@szta valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!