Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szextől el tud élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szextől el tud élvezni a nő?

Figyelt kérdés

2023. júl. 6. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
59%

32. Nem kell a csiklóhoz érni? Akkor te mitől élvezel el xD?

Nekem csikló orgazmus ön mindig van, hüvelyi is volt már egy pár. Teljesen más a kettő, utóbbi sokkal intenzívebb.

Anál élményem egy volt, az is borzalmas. Semennyire sem volt kellemes, inkább rossz értelemben ingerlő..

2023. júl. 6. 11:43
 42/64 anonim ***** válasza:
25%

A kérdés: el tud -e élvezni anális szextől a nő.

Egyes nők itt: ők igen.

Most nem mindegy hogy melyik erogén zónájuk lett a fenekükön keresztül stimulálva? Vagy csak az elméjük? Elélveztek. Az eredmény pozitív :D

2023. júl. 6. 11:43
 43/64 anonim ***** válasza:
59%
Egyszer pilatesezni voltam, és a végét aviva tornával zártuk le. Nekem orgazmusom lett tőle, pedig senki és semmi nem ért a csiklómhoz - sem.
2023. júl. 6. 11:44
 44/64 anonim ***** válasza:
21%
43 egy konkrét gyakorlat váltotta ki?
2023. júl. 6. 11:44
 45/64 anonim ***** válasza:
24%
44: Nem. Akkor, amikor elmentem, még csak nem is mozogtam, csak feküldtem a földön hanyatt.
2023. júl. 6. 11:47
 46/64 anonim ***** válasza:
67%

#44: ok, látom nem érted. Vagy nem akarod érteni.

Azt nem értem, miért nem vagy hajlandó elfogadni, hogy valami létezhet akkor is, ha te nem tudsz róla.

Csak hajtogatod a magadét, képtelen vagy elfogadni ha tévedsz.

2023. júl. 6. 11:47
 47/64 anonim ***** válasza:
15%
Bocs, nem #44, hanem #40
2023. júl. 6. 11:48
 48/64 anonim ***** válasza:
30%

#41: értem, és sok nő van ezzel így. De csak mert neked csiklóorgazmusod van, akkor ez mindenkinél így kell, hogy legyen?

Miért nem tudod elfogadni, hogy bizony léteznek nők, nem is elenyésző számban, akik képesek a csikló izgatása nélkül is elélvezni?

2023. júl. 6. 11:49
 49/64 anonim ***** válasza:
76%

Azért a nők nem élveznek el általánosságban a tornától. Itt meg sokan specifikus eseteket akarnak általánosnak beállítani.

Lehet, hogy puszta erotikus gondolatokkal is el tudsz jutni az orgazmus közelébe, amihez aztán nem kell más, mint a combjaid összedörzsölése hogy átlökjön. Vagy extrém esetben akár az sem.

Gondolatok által is elérhető lehet, ezt sem kétlem.

De általánosságban, ingerelni a nemi szerveket kell az orgazmushoz, a többi max az izgalmat, nemi vágyat növelheti

2023. júl. 6. 11:50
 50/64 anonim ***** válasza:
8%

#49: igen, ez így igaz, ingerelni kell a legtöbb esetben a nemi szerveket az orgazmushoz.

Itt nem is ez a vita tárgya, hanem hogy egyesek szerint az ánusz nem nemi szerv, és egyesek szerint csikló izgatása nélkül nincs orgazmus. Ez meg így konkrétan hazugság.

2023. júl. 6. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!