Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szextől el tud élvezni a nő?
Nekem több orgazmusom is van egy menet alatt análtól.
2023. júl. 6. 10:16
A sok hazug férfi válasz...
2023. júl. 6. 10:21
Nekem is van egy análos alkalommal akár több anális orgazmusom is.
2023. júl. 6. 10:24
Érdekes, hogy a sok töketlen pasi, akik nem tudnak kielégíteni egy nőt, lehazugozzák azokat a nőket, akik képesek orgazmusra, akár análisan is.
Attól, hogy nektek ezt nem sikerül elérnetek a nőkkel, még létező jelenség.
2023. júl. 6. 10:37
Na megjött a sértődött hazug is, akinem nem hiszik el a kis hazug "tapasztalatait" :((
2023. júl. 6. 10:40
Miért hazug FFI vàlasz? Azért mert neked nem megy? Vagy te képtelen vagy ilyet okozni?
2023. júl. 6. 10:41
Mert a nőnek adják ki magukat és úgy írnak🙊
2023. júl. 6. 10:43
töketlen kisfiúk vagytok, fogalmatok sincs, hogy kell kielégíteni egy nőt, ezért itt irkáltok arctalanul, névtelenül, mert amúgy elbújtok szégyenetekben ha megláttok élőben egy nőt.
Szánalmas kis pojácák :D
2023. júl. 6. 11:00
Az orvostudomány időről időre megtudhat valami újat itt a gyakorin :D
Elélvez az análtól :D
Képzeljétek, én a bimbóját csavargatom a csajnak és attól elélvez, csak a csiklójával is foglalkozni kell közben :DDD
A squirt meg nem orgazmuskor elengedett húgy, hanem egy titkos rejtélyes mirigy által kiválasztott folyadék :DDD
Milyen szintjei vannak az ostobaságnak....
2023. júl. 6. 11:03
19: az orvostudomány gyerekcipőben jár ezen a téren. A tudományban pont az a szép, hogy makacsul állítanak valamit, aztán egyszer csak bebizonyítják az ellenkezőjét. Nem igazán kutatják ezt a témát érdemben, szóval nagyon sok az alaptalan állítás. Eleve hogy vizsgálják, hogy egy adott nőnek mitől van orgazmusa? Nekem volt már mindenfajta fizikai behatás nélkül is, ami a tudomány jelenlegi állása szerint lehetetlen, mégis átéltem. Sőt, álmunkban is lehet, nőknek is, férfiaknak is. Akkor milyen alapon mondja meg bárki, hogy pontosan milyen izgatás szükséges?
2023. júl. 6. 11:10
Kapcsolódó kérdések: