Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudtok élvezni anális szextől?
Figyelt kérdés
Volt már rá példa?
Nyilván csak az írjon, aki csinálta, vagy csinálja.
Felesleges válaszokat, mint "nem análozok" stb felesleges írni.
2016. máj. 15. 10:57
1/9 anonim válasza:
Én nem tudok ettől elélvezni, de szeretem. 20/l
3/9 anonim válasza:
elélveznem nekem sem sikerűlt még ettől, közben kell hogy izgassam magamat.
4/9 anonim válasza:
Ha közben izgatom magam, akkor igen. Viszont ez eddig csak a jelenlegi pertneremmel sikerült.
5/9 anonim válasza:
A párom alkalmanként 2-3 szor szokott el élvezni és úgy hogy nem kell magát izgatni. Igaz nincs is akkora péniszem hogy szét szakítsam.
6/9 Alighanem19 válasza:
Nem ,de attól még nagyon szeretem. Egy barátnőm azt állítja, ő el tud élvezni tőle, de nem a fenekével, hanem a puncijával, és kizárólag oldalt fekvő kanál-pózban. Nem vagyunk egyformák.
7/9 anonim válasza:
Közvetlen attól nem, de olyankor vagy ő simogat, vagy én nyúlok közben magamhoz, és úgy igen.
26/l
8/9 anonim válasza:
Én el tudok élvezni tőle, és hatalmasakat.
9/9 anonim válasza:
Volt már olyan, akivel kipróbáltam és ment is, és elélveztem minden alkalommal rásegítés nélkül is, de olyan pali is volt, aki annyira sz@r volt és annyira csak magára gondolt, h nemhogy a farka, de még egy szívószál sem ment volna be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!