Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28
Köszi! Sokan keverik azt a nagyon felizgatott állapotot, amikor tényleg alig kell valami, hogy valaki elélvezzen. Amikor 1 órája áll a farkam és alig várom berakjam, lehet elég ha nekinyomom 2x a konyhapultnak és elmegyek, akkor attól is lehet orgazmus?
Ahhoz, hogy elérjük, rá kell hangolódni, minél jobban fel vagyunk izgulva, annál kevesebb inger kell. Lehet akinek épp a szaros seggét tömik fel van izgulva fel se tűnik neki odanyúl a csiklójához pár apró mozdulat és orgazmus.
Aztán jönnek a tudomány kritizálói, hogy anális orgazmusa volt és nem értenek hozzá a tudósok. NEM. Orgazmusa volt, miközben a seggében is volt valami, csak épp nem szar.
29 Ez pont az, amiről az előbb írtam, egy olyan felfokozott állapot, álmomban nekem is volt már merevedésem, amikor az ágyhoz dörgölés is kiváltja. Amit írtam nem zárja ki az éjszakai magömlést az ember álmában.
Arról nem beszélve, hogy az agy amint ismeri az érzést egyre könnyebben képes lehet rá, főleg ha már ki van éhezve valaki. Ne keverjük már a orgazmust kiváltó okot a közben végzett egyéb tevékenységgel.
Ha leszopnak vezetés közben, nem a vezetéstől volt orgazmusom.
Igen, ha a csikló megtalálható a végbélbe is.
Amennyiben nem található ott olyan idegvégződés, ami a csiklót ingerli, akkor nem lesz orgazmus.
31: nem. Orgazmusa volt, análisan.
Ugyanis amikor (igaz, csak bizonyos pózokban) csak a fenekemben van farok, és sem a csiklóm, sem más erogén zónám NINCS izgatva közben, és elélvezek, az bizony anális orgazmus.
Lehet ezen itt vitázni, csak nincs értelme.
Eddig senki sem tudott semmilyen cáfolatot hozni az anális orgazmus létezésére.
Arról nem beszélve, hogy a legjobb, amikor egy "profi" gyakoris, minden tudományos háttér nélkül, _férfiként_ akarja megmondani, hogy mit érez a nő...
32 Nem is vontam kétségbe a G pont orgazmusod. Az olyan, mint a férfiaknak a prosztata orgazmus.
A csikló mellett idegvégződések a hüvelyben is megtalálhatóak a has felőli oldalon, valakinek jobban elérhető egy adott valami feldugásával valakinek kevésbé mert máshogy helyezkedik el kicsit belül és más formájú méretű valami tudja ingerelni. A péniszek is sokfajta méretűek és formájúak.
#34: cáfold.
Ja, az nem megy. Nyilván te is pasi vagy, akinek fogalma sincs arról, hogyan működnek a nők...
Én speciel nagyon is kiváncsi vagyok az ő tapasztalataira.
Én pl. csak csikloval tudok élvezni de egészen más érzés ha van valami a hüvelyemben (vagy a fenekemben) vagy nincs. Utóbbi intenzívebb. Az előbbieket könnyebb elérni.
36 Én sem tudom cáfolni, hogy valakit elraboltak az ufók.
Van akinek orgazmusa van ha leül a székre. De soha nem az extrém esetek a lényeg, hanem mi az általános.
Amit írsz, az nem az. Lehet rád igaz, de itt 10-ből 6 nőnek papíron anális orgazmusa van, hüvelyi meg 3-4nek ha rákérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!