Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni ha külsőre a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha külsőre a barátnőmnek nem vagyok az ideálja?

Figyelt kérdés

Neki az arab, roma, talán dél amerikai típusú férfiak az ideáljai, tehát barna bőr, erős fekete borosta, fekete haj, sötétbarna, fekete szem...én ezeknek a szöges ellentéte vagyok.

Szoktam látni amikor utcán meglát egy ilyen típusú férfit teljesen máshogy néz rá mint pl rám, konkrétan áhítattal, csodálattal nézi őket, és hiába mondom neki, hogy ez eléggé látszik rajta, amikor így néz rá egy "olyan" pasira, ő nem veszi észre magán. És állítja, hogy ő biztos, hogy nem néz ezekre a pasira áhítattal meg csodálattal, pedig látszik konkrétan az arcán, hogy elfolyik tőlük kb.

Nagyon rosszul érzem magam ez miatt, mert tudom, hogy ők szexuálisan és jobban megmozgatjak mint pl én. És ez eléggé rosszul esik.

Ő 27 éves, én 31 vagyok.

2023. júl. 2. 10:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

És elárulok neked valamit: SENKINEK nincs joga, hogy a másikkal azt éreztesse, amit ő veled. És te meg ne hagyd, hacsak nem vagy masochista. Nincs joga ezt tenni veled, nem érdemled meg, nem tettél rosszat. Találsz majd olyat, aki úgy szeret ahogy vagy, de ahhoz el kell őt hagynod.

Nem érsz nála kevesebbet, merem állítani hogy több is vagy nála, de addig SEMMI nem fog változni, míg vele vagy. Semmi. Ez csak azt árulja el rólad, mennyire semmibe veszed magad, miért szúrsz ki magaddal? Ezt érdemled? Nem. Te vagy a legfontosabb.

Előző voltam.

2023. júl. 5. 01:26
 32/32 Whitewolf19 ***** válasza:
100%
Az ilyeneket el kéne küldeni Franciaországba, vagy a közel keletre.. Ott lehet arabozni, ez itt Európa..
2023. júl. 7. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!