Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha külsőre a barátnőmnek nem vagyok az ideálja?
Neki az arab, roma, talán dél amerikai típusú férfiak az ideáljai, tehát barna bőr, erős fekete borosta, fekete haj, sötétbarna, fekete szem...én ezeknek a szöges ellentéte vagyok.
Szoktam látni amikor utcán meglát egy ilyen típusú férfit teljesen máshogy néz rá mint pl rám, konkrétan áhítattal, csodálattal nézi őket, és hiába mondom neki, hogy ez eléggé látszik rajta, amikor így néz rá egy "olyan" pasira, ő nem veszi észre magán. És állítja, hogy ő biztos, hogy nem néz ezekre a pasira áhítattal meg csodálattal, pedig látszik konkrétan az arcán, hogy elfolyik tőlük kb.
Nagyon rosszul érzem magam ez miatt, mert tudom, hogy ők szexuálisan és jobban megmozgatjak mint pl én. És ez eléggé rosszul esik.
Ő 27 éves, én 31 vagyok.
Már megcsalt egy arab férfival sajnos.
És váltig állítja, hogy neki nem az ideálja a fent említett pasik. Jól érzem, hogy szépíteni akarja a dolgot?
Úgy érzem, hogy félrevezet, hogy elhitesse velem azt, hogy bejövök neki, közben pedig krvara nem.
Nagyon nehéz mert szeretem. Nem fizikailag csalt meg, hanem érzelmileg. Fél éven keresztül "szerelmi kapcsolatban" volt instan egy arab pasival, akinek meztelen, intim képeket is küldött, és halálosan szerelmes lett belé a barátnőm. Miután kiderült a srácot sajnálta, hogy átverte. A srác meg írta neki, hogy nem őt kellene sajnálnia, hanem engem, amit velem tett....de ez van, így jött ki.
Megtaláltam a barátnőm egy régi 5 évvel ezelőtt gyakoris kérdését.
"Előre szeretném kérni, hogy mellőzzük a
rasszista kommenteket.
22 éves vagyok, szépen lassan rá kellett
jönnöm, hogy van egy bizonyos típus a
féífiakban, ami kifejezetten nagy hatást
gyakorol rám. Nem kizárólagosan, de leginkább
a sötétebb bőrű, sötét hajú és szemű, erősebb
szemöldökű, dús hajú, telt ajkú,
temperamentumot tekintve a hevesebb,
érzelmes, szenvedélyes férfiak a gyengéim.
Nem mondom, volt példa rá, hogy ennek a teljes
ellentéte tetszett meg, de ott a személyiséggel,
humorral fogott meg és utána tetszett meg a
külseje is.
A lényeg, hogy a fent leírt tulajdonságok
leginkább a roma férfiakra jellemzőek. Ez
számomra abszolút nem probléma, bizonyos
pontokon még a nyelvük, a kultúrájuk is vonz,
persze itt nem a begyöpösödött életvitelt
folyatókra gondolok. Szinte mindig voltak a
környezetemben romák, nők férfiak egyaránt,
nagyon megértem magam velük), emiatt kaptam
már hideget meleget is a magyaroktól, ami
mondjuk szintén nem probléma, mert figyelmen kívül tudom hagyni.
Szóval a kérdés azokhoz szól, akik előítélet
mentesek, el tudnak vonatkoztatni a
sztereótípáktól."
Erre azt mondja, hogy ez az akkori ideálja volt, hogy fiatal volt, meg tapasztalatlan stb....hogy már ez az ideál nem fontos neki, de mégis az.
Pontosan tudja, hogy olyan ember vagyok, hogy csak úgy vagyok képes lemondani valakiről, ha elém állítja azt, hogy nem jövök be neki. És ezt tökéletesen kitudja használni, direkt, szándékosan nem mondja el nekem ezt, mert kapcsolatfüggő és nem képes méghozni ezt a döntést, lépést. Tőlem várja, de én meg csak úgy tudok/tudnék szakítani.
És hihetetlenül irányító, pl a fenti "ideál leírása" eléggé egyértelmű, hogy én krvara az ellentéte vagyok, de majdnem sikerült elhitetnie velem azt, hogy az tényleg egy ilyen régi ideálja volt csak.
Teljesen elkeseredett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!