Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha külsőre a barátnőmnek nem vagyok az ideálja?
Neki az arab, roma, talán dél amerikai típusú férfiak az ideáljai, tehát barna bőr, erős fekete borosta, fekete haj, sötétbarna, fekete szem...én ezeknek a szöges ellentéte vagyok.
Szoktam látni amikor utcán meglát egy ilyen típusú férfit teljesen máshogy néz rá mint pl rám, konkrétan áhítattal, csodálattal nézi őket, és hiába mondom neki, hogy ez eléggé látszik rajta, amikor így néz rá egy "olyan" pasira, ő nem veszi észre magán. És állítja, hogy ő biztos, hogy nem néz ezekre a pasira áhítattal meg csodálattal, pedig látszik konkrétan az arcán, hogy elfolyik tőlük kb.
Nagyon rosszul érzem magam ez miatt, mert tudom, hogy ők szexuálisan és jobban megmozgatjak mint pl én. És ez eléggé rosszul esik.
Ő 27 éves, én 31 vagyok.
Nem tagadom, én is kapcsolatfüggő vagyok, ez nem vitás, csak nem egyszerű a szakítás sajnos. Kb két héttel ezelőtt egy vitánk által valahogy kibökte félig meddig úgy ahogy azt, hogy nem vagyok az ideálja. De ezt kb annyira ferditve és eltolva mondta el, plusz utána rögtön jött a ferditessel, hogy nem úgy gondolta stb. Ekkor én szakítani akartam vele, nem írtam neki több napig, próbáltam elfelejteni, még nyitottam volna más lányok felé is, de aztán folyamatosan írt, hívogatott, aztán újra belekerultem a kapcsolatba vele.
Tudom magamról, hogy kapcsolatfüggő vagyok, és azt is tudom, hogy ha kiderulne az, hogy külsőre nem vagyok megfelelő a páromnak, akkor tudnám elhagyni, úgy mint pár héttel ezelőtt, de mindig úgy csinálja a dolgait, hogy utána elferdíti és megint az van, hogy amikor én határozom el magam akkor ő csal vissza, amikor még ő határozza el magát akkor még én csalom vissza.
Ez megy.
Ami érdekes, hogy mélyen már tudom, hogy nem vagyok az esete, tudom, hogy szex közben másról fantáziál, tudom, hogy más pasik egyszerűen transzba ejtik kb.
De addig amíg ezt ki nem mondja nekem őszintén és tisztán, addig nem tud jönni ez a elhidegules dolog a részemről. Sajnos nem vagyok százas, hogy mélyen tudom a dolgokat, ordítanak a tények, de mégis a krva remény ott van.
Akkor fogod tudni elhagyni, ha jön egy másik csaj.
Te is tudod, hogy addig csak szenvedni fogtok.
Tudod bástya van egy nagyon regi mondás… a külső megfog… a belső megtart.
Ha olyan szuper pasi lennel belülről lesz@rna a csaj is, az idealját.
Sőt, ha önbizalmad lenne, feszítenel mellette, hogy na külsőre nem vagyok az esete de mégis en mellettem fekszik és én dugom meg és nem ti.
Csak sajnos a kisfiúk inkább itt nyavognak, mint peniszt növesztenének és tennének vele valamit a kapcsolatba a farkukon és az önsajnálaton kívül is.
24#
Szerintem ez abszolúlt nem így van. Pl mutatott pasikat akik régebben bejöttek neki, mind roma volt. Tehát alapból a külső neki eléggé fontos, mivel csak a romákra figyel fel, a fehér bőr, vagy világosabb haj abszolúlt nem jön be neki.
Velem azért jött annak idején össze, mert 110 kg volt, és előttem csak egy pasi vette rá magát, hogy lefeküdjön vele, de az is aktus után dobta. Utána évekig nem volt senkije, mert mivel csak romák jöttek be neki, és általában mindnek volt gyereke, felesége, barátnője, ezért maradt inkább évekig egyedül, konkrétan három évig nem volt semmilyen kapcsolata....aztán jöttem én, akiben látott valamit, bár nem hiszem, hogy látott volna, elnézve az akkori kérdéseit itt gyakorin, hihetetlenül rosszul érezte magát a magány miatt már, vágyott a kapcsolatra, gondolom inkább beletörődött, hogy romákkal nem jön össze neki, ezért belement velem a kapcsolatba.
Éreztem végig ezt a dolgot, öt éve vagyunk együtt és végig éreztem, hogy valahogy másfajta szemmel néz rám mint a volt barátnőim, végig éreztem azt, hogy nem én vagyok neki a megfelelő.
Akkor? Minek vagy még komolyan vele milyen kimondásról beszélsz?
Mérgez téged ez.
Engedd el, nem ő a legjobb, főleg hogy meg is csalt. Téged meg nem izgat, légy férfi és hagyd el. Kell ez neked? Ennyivel beéred? Ha igen akkor nem szóltam, alázkodj még vele. Úgyis széthazudja neked mennyire szeret, közben félre dug, és hát.. miért ne tenné? Téged nem zavar, mert különben elhagynád. Legyen már benned tartás, egyedül ezerszer jobb, mint egy ilyennel. Ha meg csak dugni akarsz, fizess örömlányokat. Ha meg szerelmet? Várj rá, mint mások vagy keress, de ekkora sziszipuszi ne legyél, hogy ilyet megtűrsz :/ Szomorú eset vagy, erősödj egy kicsit és tartsd már magad valamire.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!