Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyaként mennyire vagy szégyenlős otthon kamaszfiú elött?
Figyelt kérdés
Mindenkinél tabu a meztelenség?2023. jún. 30. 17:59
31/34 anonim válasza:
30
Mindenki meztelenül születik..
Normális családban nőttem fel
De se anyámat se apámat nem láttam meztelenül
32/34 anonim válasza:
#31 más családban meg az a normális, hogy nem takargatják egymást kényszeresen. Akibe azt nevelték bele, hogy bujkáljon még a saját családtagjai elől is, az ezt nem érti.
34/34 anonim válasza:
Direkt nem mutogatom magam neki,de bizony a fürdőszobából fürdés után melltartó nélkül megyek be a szobába.Ha meglát,akkor meglát istenem,viszont legalább egy bugyi mindig van rajtam.
A fiam boxeralsóban,vagy akár pucéran is megteszi ugyanezt,de engem nem érdekel,ha épp arrafelé megyek és meglátom,akkor ez van.
36/N
Fiam 15 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!