Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyaként mennyire vagy szégyenlős otthon kamaszfiú elött?
#19 azért vannak modell kinézetű anyák sorry
Nem mindenki csúnya sorry
Nálunk otthon teljes tabu volt a meztelenkedés, soha nem láttam egyik szülőmet sem pucéran, anyukámat is csak egyszer láttam melltartó nélkül. Szerintem ez teljesen fals irány. :(
Most hogy saját családom van, egyáltalán nem csinálunk ügyet a pucérkodásból. Simán mászkálok meztelenül előttük, és egyelőre a nagyfiam (13 múlt) sem szégyenlősködik, azaz, nem zavarja, simán odajön beszélgetni amikor gyantázok egy szál Évakosztümben. :) Ő maga nem nagyon parádézik meztelenül, de pl semelyikünk nem csukja magára a fürdőszobaajtót ha zuhanyzik, szóval simán ki/be járunk ha kell valami onnan.
Úgy gondolom, hogy a meztelen test látványa nem lenne szabad hogy ismeretlen legyen a gyerekek, majd a kamaszok számára.
Egyébként az szüli a félreértést, hogy keverik a meztelenséget a szexualitással.
Persze felnőttkorban a meztelenség összefügg a szexualitással, de gyerekként még nem. A szexualitásnak tényleg káros hatása van a gyerek agyára, mert egyszerűen még nincs felkészülve rá, nem tudja kezelni, nem érett hozzá.
A meztelenség viszont önmagában gyerekként nem egy szexuális dolog, de egészséges embernél a családod esetében még később sem, mivel alapból az ember nem izgul fel a családtagjaira, akkor sem ha szexik, mivel egyszerűen másképp tekint rájuk.
Persze itt a gyk-n vannak akik azt írják, hogy hogy megdugnák a nővérüket, de azoknak van egy rossz hírem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!