Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyaként mennyire vagy szégyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyaként mennyire vagy szégyenlős otthon kamaszfiú elött?

Figyelt kérdés
Mindenkinél tabu a meztelenség?

2023. jún. 30. 17:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet mindenki meztelenül a családon belül, nálunk is így van.
2023. júl. 12. 22:38
 22/34 anonim ***** válasza:
28%

#19 azért vannak modell kinézetű anyák sorry

Nem mindenki csúnya sorry

2023. júl. 25. 16:59
 23/34 NTBS ***** válasza:
100%
Anno, anyukámat sosem láttam mesztelenul. Ő konzervatív ember volt.
2023. szept. 14. 16:59
 24/34 anonim ***** válasza:
47%
Nem hiszem, hogy egy anyának kellene, csak az egészséges szemérmesség, mutogatni nem szabad
2023. okt. 5. 14:26
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Már mindent látott más lányokon/nőkőn. Én miért lennék más. Ez pe4sze nem azt jelent hogy pucéran rohangaszunk itthon...de nem sikongatok takargatom magam eszelősen ha meglát meztelenül.
2023. okt. 5. 18:43
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk otthon teljes tabu volt a meztelenkedés, soha nem láttam egyik szülőmet sem pucéran, anyukámat is csak egyszer láttam melltartó nélkül. Szerintem ez teljesen fals irány. :(

Most hogy saját családom van, egyáltalán nem csinálunk ügyet a pucérkodásból. Simán mászkálok meztelenül előttük, és egyelőre a nagyfiam (13 múlt) sem szégyenlősködik, azaz, nem zavarja, simán odajön beszélgetni amikor gyantázok egy szál Évakosztümben. :) Ő maga nem nagyon parádézik meztelenül, de pl semelyikünk nem csukja magára a fürdőszobaajtót ha zuhanyzik, szóval simán ki/be járunk ha kell valami onnan.

Úgy gondolom, hogy a meztelen test látványa nem lenne szabad hogy ismeretlen legyen a gyerekek, majd a kamaszok számára.

2023. okt. 5. 22:20
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából az első dolog, amit a gyerek az életében lát, az anyja cicije. Eléggé túl van tolva ez a téma.
2023. okt. 6. 08:55
 28/34 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként az szüli a félreértést, hogy keverik a meztelenséget a szexualitással.

Persze felnőttkorban a meztelenség összefügg a szexualitással, de gyerekként még nem. A szexualitásnak tényleg káros hatása van a gyerek agyára, mert egyszerűen még nincs felkészülve rá, nem tudja kezelni, nem érett hozzá.

A meztelenség viszont önmagában gyerekként nem egy szexuális dolog, de egészséges embernél a családod esetében még később sem, mivel alapból az ember nem izgul fel a családtagjaira, akkor sem ha szexik, mivel egyszerűen másképp tekint rájuk.

Persze itt a gyk-n vannak akik azt írják, hogy hogy megdugnák a nővérüket, de azoknak van egy rossz hírem...

2023. okt. 6. 09:42
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyen már az normális h egy szülő. Meztelenkedik a gyerek előtt
2023. okt. 15. 13:24
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
#29 ha a meztelenség természetes lenne, mindenki úgy születne.
2023. okt. 15. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!