Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki már probálta a nudizást (otthon, vizparton, strandon, stb. )? Szégyenlősség? Segitenél?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok.Évek óta kiváncsi vagyok érdekel a nudista helyek,emberek.Sajnos otthon elég prűd a család igy nem tudok meztelenkedni.Van olyan aki már probálta s mesélne rola?Vagy Valaki aki szeretné kirpobálni?2015. júl. 2. 17:20
1/18 anonim válasza:
Gyere át hozzám, itt kiélheted a vágyaidat.
2/18 anonim válasza:
Otthon is ez a helyzet ,hogy ott annak ellenére ,hogy a saját családom nem lehet ,viszont ha találsz olyan társaságot ,vagy helyet ahol lehet akkor csak az első lépés a nehéz,utána már tök természetes lesz.
Én is kiszeretném majd próbálni a nudistastrandot ,csak egyedül nem akarom megtenni.
én azt javaslom próbálj meg olyan embereket keresni akik szeretnek nudizni ,mert társaságban mégis csak könnyebb.
4/18 anonim válasza:
Szintén érdekel a nudizás, csak sajnos elég alacsony az ingerküszöböm, és a fél-merev vagy merev péniszű embereket kizárják többnyire.
Mikor úgy elhagyatott helyen voltam strandozni akkor csináltam már, és élveztem is, de mások előtt nem merem emiatt.
Nincs a közeledben strand ahova le tudnál menni?
5/18 anonim válasza:
komoly kizarjak a merev peniszu embereket?
6/18 A kérdező kommentje:
Ugy halottam igen:)Ezért érdekel olyan aki csak kiváncsi vagy olyan is akinek van tapasztalata.
2015. júl. 2. 17:48
7/18 anonim válasza:
akkor én tuti elbuknék :) 3-as (kanos idióta) voltam
8/18 anonim válasza:
Mit kell arrol mesélni? Mo-on is vannak már nudizos helyek, el kell menni. Egyébként többször voltam már ilyen strandokon és állo farku embereket nem láttam. Ez olyan kisfius önreklám, hogy olyan kani vagy, biztosan állna.
9/18 anonim válasza:
Egyszer voltam a Lupa-tavaknál, ott lehet fürdőruhában és meztelenül is lenni. Nagyon tetszett a dolog, csak ajánlani tudom, sokkal jobb így fürödni is meg napozni is :) Egyszer fordult elő, hogy felállt, mert egy csaj nagyon nézte, de akkor bementem a vízbe, és megvártam, hogy lelankadjon. Egyébként én is szívesen elkísérlek :) 29/F
10/18 anonim válasza:
Sárváron, Bükfürdőn, Magyarhertelenden pl naturista szaunák vannak. Próbáld ki először egy ilyen helyen. Nagyon jó! Én is féltem először, de a Férjem rábeszélt. Azóta a kedvenc időtöltésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!