Testvérek között mesztelenkedés? Szégyelőség?
Szándékosan nem meztelenkedünk egymás előtt, de abból nem csinálunk ügyet ha mondjuk valaki gyorsan bemegy a fésűért vagy fogkeféért amíg én zuhanyzok vagy fordítva.
Alapvetően nem vagyok szégyenlős ismerősök előtt sem, pl. nyáron ha nem volt kéznél fürdőruha simán fürödtünk meztelenül folyóban vagy tóban (úgy, hogy idegenek nem voltak ott), fiúk lányok is.
Idegenek előtt, pl. szabadstrand stb. nem meztelenkedem vagy vetkőzök félmeztelenre sem, mert sokakat ez zavar és nem kívánok senkit kellemetlen helyzetbe hozni.
Nem vagyok...
A tesóm is kinőtte
Egy idig őt zavarta, gyakran ezzel nyertem meg a fürdőháborút/ kimegy be előbb, ott álltunk ketten h akkor ki tusol farkasszemet nézve.. Akkor én fogtam magam, "Tőlem maradhatsz, de én tusolok" és levetkőztem, hanyatt omlok menekült
Én voltam 18 ő 15 ekkr
Egyébkent nem vetkőzök le előtte, nem meztelenkedünk, de nem zavarna ha ott
...volna amikor át kell öltözzek.
Ugye már nem élek otthon, férjnel vagyok, úgyhogy erre alkalom sem nagyon lenne, de pl az esküvőmön ő volt az egyetlen aki nem rohangált mindenfele, ( barát őm a virgoshoz szaladt, anyukám az anyósomékatwsztrálta...stb...így ő segített az öltözködésnél.
27/n ,ő 24/ffi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!