Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyaként mennyire vagy szégyenlős otthon kamaszfiú elött?
10-es
Egyetértek és akinek a meztelenségről automatikusan csak a szexualitás jut eszébe az elég nagy baj.
Mi is jártunk nudizni, a kamaszfiúnk is jött és nem volt semmi baj, azóta is járunk.
Nincs kamasz fiam,így nincs mit szégyelnem.
De ha lenne nem hiszem,hogy változott volna az öltözködési szokásom.
Azaz meleg időben nem vesződünk ruhával.
Anyák már látták fiaikat mesztelenül ,szerzámukat mikkor pellengázni vagy fürdetni kellet kisbabaként gyerekeiket!
Másik nöt vagy saját anyánkat mesztelenül látni két különbözö dolog és érzés,és ez kamasznál természetes dolog ha anyját apját mesztelenül nem akkarja látni.
De édesanyáknál fiakaikat mesztelenül látját természetes mert ök pellenkászták öket.
Én alkebrás vagyok rá ha anyám vagy barmelyik családtak rám nyit wcézés vagy fürdés közben ,de egy csajjal vagyok és csaj lát mesztelenül az okés .
Imádom ezeket a határozottan mondott bullshiteket
Nézzük a pszichológiai tényeket
A mai világban, ahol a fiataloknak a közösségi média egy irreális külső elvárást tol, hogy mindenkinek tökéletesen kell kinézni, különösen fontos, hogy a gyerek lássa a nem modell kinézetű szüleit meztelen, hogy reális önképe legyen, és ne a közösségi médiában látott kizárólag modell kinézetű emberekből induljon ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!