Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyaként mennyire vagy szégyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyaként mennyire vagy szégyenlős otthon kamaszfiú elött?

Figyelt kérdés
Mindenkinél tabu a meztelenség?

2023. jún. 30. 17:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
94%

10-es

Egyetértek és akinek a meztelenségről automatikusan csak a szexualitás jut eszébe az elég nagy baj.

Mi is jártunk nudizni, a kamaszfiúnk is jött és nem volt semmi baj, azóta is járunk.

2023. jún. 30. 21:34
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyunk szégyellősek egymás előtt. 44N
2023. júl. 2. 03:08
 13/34 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk anya nem igazán mutogatja magát meztelenül meg fehérneműben, ám nem annyira zavarja ha esetleg úgy látjuk. Én, ellentétben sokkal többet vagyok meztelenül, és se engem se őket nem zavarja úgy igazán. 18F
2023. júl. 3. 11:41
 14/34 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem jó dolog mutogatni magunkat othhon. Így megszokta mindenki. Én így nőttem fel 35 éves férfi vagyok. Anyám is imádtam nézni. Most is ha átmegyek hozzájuk ez természetes. Én így nem paráztam a szex miatt se, lazán ment az első barátnőmmel. És meg tudod szokni hogy természetes folyamat az öregedés. Láttam ahogy anyám csööcsei megszottyadnak, lógnak,meg ahogy aszodik a fenék, test. Szerintem jó dolog.
2023. júl. 3. 11:55
 15/34 anonim ***** válasza:
82%

Nincs kamasz fiam,így nincs mit szégyelnem.

De ha lenne nem hiszem,hogy változott volna az öltözködési szokásom.

Azaz meleg időben nem vesződünk ruhával.

2023. júl. 3. 22:23
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is vannak arról emlékeim hogy mikor tízen éves voltam akkor anyám sűrűn jött ki a fürdőből meztelenül és semmilyen formában nem befolyásolta az érdeklődésem a lányok/nők irányába. Talán csak én is magabiztosabb lettem azáltal hogy élőben hamar láttam meztelen női testet és ez nem volt tabu nálunk. ( de nem is vittük túlzásba) F
2023. júl. 3. 22:34
 17/34 anonim ***** válasza:
81%
Miert lennek szegyenlos?
2023. júl. 3. 23:23
 18/34 anonim ***** válasza:
8%

Anyák már látták fiaikat mesztelenül ,szerzámukat mikkor pellengázni vagy fürdetni kellet kisbabaként gyerekeiket!

Másik nöt vagy saját anyánkat mesztelenül látni két különbözö dolog és érzés,és ez kamasznál természetes dolog ha anyját apját mesztelenül nem akkarja látni.

De édesanyáknál fiakaikat mesztelenül látját természetes mert ök pellenkászták öket.

Én alkebrás vagyok rá ha anyám vagy barmelyik családtak rám nyit wcézés vagy fürdés közben ,de egy csajjal vagyok és csaj lát mesztelenül az okés .

2023. júl. 4. 06:06
 19/34 anonim ***** válasza:
78%

Imádom ezeket a határozottan mondott bullshiteket

Nézzük a pszichológiai tényeket

A mai világban, ahol a fiataloknak a közösségi média egy irreális külső elvárást tol, hogy mindenkinek tökéletesen kell kinézni, különösen fontos, hogy a gyerek lássa a nem modell kinézetű szüleit meztelen, hogy reális önképe legyen, és ne a közösségi médiában látott kizárólag modell kinézetű emberekből induljon ki

2023. júl. 4. 07:50
 20/34 anonim ***** válasza:
94%
nálunk nem tabu a meztelenség családon belül
2023. júl. 11. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!