Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki tapasztalta már, hogy valaki a családjából a használt bugyiját szagolgatta vagy beleélvezett? Volt már olyan eset, hogy olyan bugyit vettél fel (véletlenül), ami spermás volt? Mennyire gyakori ez a dolog? Hogyan élted meg?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki elkezd fölényesen kioktatni bárkit! Erkölcsileg elítélendő és gusztustalan dolog, de ettől még a jelenség létezik! Ne itt éld ki a szánalmas frusztrációdat, ha már értelmesen nem tudsz vagy akarsz hozzászólni ehhez a (sajnos) gyakori dologhoz!2023. jún. 30. 09:01
71/78 anonim válasza:
Mennyi állat, de jó hogy nem
volt fiútestvérem. De ezek után fiú gyereket se akarok soha szülni ha ez igaz. Hogy már otthon a saját kölke is lassan molesztálja a család nő tagjait, ez elképesztő.
72/78 anonim válasza:
Én a barátnőm harisnyájára szoktam verni.
73/78 anonim válasza:
A 16 éves öcsém szokta a tanga bugyijaimat használni, de engem nem zavar. Úgyis kimosódik. Ha ez neki örömet okoz, én nem bánom, viszont a távolságot tartania kell tőlem, mert a nővére vagyok. Azon kívül, hogy mit csinál a tangáimmal és egyéb bugyijaimmal, nem érdekel. Nincs barátnője és amúgy sem jár sehova, ha ez kielégíti kicsit, tőlem legyen.
74/78 anonim válasza:
Egy barátom nem szagolgatta, de felpróbálta a felesége bugyijait. Egyszer párat elhozott hozzám, én is felvettem egyiket. Jó dili volt.
75/78 anonim válasza:
fiatal koromba húgom bugyijaira sűrűn rá "jártam" de idővel elmúlt sose derült ki és buktam le, de valószínűleg azért volt mert abba a korba voltam hogy mindenre feláll és ez volt a fehérneműkel is.
76/78 anonim válasza:
66 os, ezért nem lett volna szabad bántani a fiút. És ne nevezd betegnek! Ebben egy dolog a fura, hogy a tesójáról van szó. De más nem furcsa, mert ez egy egészségesen izgató dolog. És az, hogy megmondtad apukádnak, csúnya dolog volt! Örülj, hogy van testvéred, sokan kívánnák vissza balesetben meghalt kisebb tesójukat, tudod? F
77/78 anonim válasza:
Én a nővérem és az unokanővérem bugyijára is vertem már ki.
78/78 anonim válasza:
Én fiúként válaszolok
Régebben anyám bugyijaival szórakoztam, de sose mertem bele élvezni, szerintem valahogy rájött erre mert egyszer csak már nem hagyta elől ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!