Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki tapasztalta már, hogy valaki a családjából a
használt bugyiját szagolgatta vagy beleélvezett? Volt
már olyan eset, hogy olyan bugyit vettél fel
(véletlenül), ami spermás volt? Mennyire gyakori ez a
dolog? Hogyan élted meg?
Mert mi lesz? Seggembe harapsz az urral együtt? Egyébként pedig hosszú ú! Az úr! Akár isten, akár nem isten. 🤭🤭🤭
júl. 20. 06:37
Nekem tesóm anno fiatalabb korábban rendszeresen csinálta ezt, este mindig utánam fürdött és egyszer kiváncsi voltam miért nem akar hamarabb és meglestem a kulcs lyukon, elsőnek fura volt hogy áll ott és szaglásza közben veri vagy rá húzza a farkára, de utána rájöttem hogy van ilyen és neki ez jól esik sose szóltam meg pár év múlva kinőtte ezt a dolgot a bugyi meg utána ki lett mosva igy ha nem láttam volna valószínűleg fel sem tűnt volna.
Fura dolog de mára tudom ez egy fétis és sokakat felizgat.
24/L
júl. 29. 06:18
#62, És sose került szóba? Nem vallotta be vagy te nem céloztál rá sehogy, csak elfogadtad?
júl. 29. 12:53
sose került szóba, én meg most mondjam neki hogy meglestem ahogy vered a bugyimmal, az olyan fura lett volna.. nem az hogy elfogadtam, de ha le szidom érte azzal se leszek előrébb max neki ártok. De lehet én gondolom ezt így csak.
júl. 29. 17:39
Anyósom megszagoltam . Oylan erős illatta volt ,hogy kb azt éreztem, hogy buborékok mászkálnak a fejembe .
okt. 3. 08:29
Igen! A 15 éves öcsém a tangámat hordta el a szobájába. Akkor bukott le mikor mentem volna berakni mosni a ruhákat és felülre raktam aztán mikor visszamentem kicsit később már nem volt ott. Kivallotta, hogy ő vette el a bugyimat és apu jól felnyakalta aznap, hogy szégyellje magát! El is akarta vitetni pszichiáterhez, hogy vizsgálják meg, mert ilyen ép elméjű ember nem csinál. Nagyon beteg, azóta nem hagyok szennyest így, inkább bent a szobámban gyűjtöm egy részben zárt tartóba és innen viszem kimosni.
17/L
okt. 4. 16:40
okt. 5. 05:10
Húgoméra én is kicsaptam párszor, de nem érdekelte. Őszinte legyek és tartsatok betegnek de nem érdekel, sajnos szerelmes is voltam a saját húgomba. Anyáról voltunk csak testvérek egyébként. Nem tudom mi váltotta ki, de olyan szép volt és szexi alkat, hogy amikor tinédzser voltam nem egyszer álmodtam azt, hogy szexelünk és nyalom vagy ő szop le engem. Aztán ahogy külön költöztünk és neki lett élettársa meg aztán én is összejöttem egy lánnyal, szerencsére elmúltak ezek a beteges érzéseim és ma már nem érzem ezt iránta, kinőttem így 10 év alatt. De azok az évek iszonyúak voltak mikor volt barátja és tudtam, hogy szexel vele és én nem kaphatom meg mert nekem a tesóm. A tangáit szerettem én is szagolni, kiverni rá, főleg mikor kicsit össze is kente napközben. Mikor még egy szobában aludtunk egyszer a takaró alatt is vertem és oda is szólt, hogy mit csinálsz, a farkad vered? MErt eléggé nyefergett az ágyam és ha kis mozgás volt már rezonált a hangja. Én pedig bókoltam neki, hogy segíthetsz ha akarsz... mire ő: beteg vagy és undorító.. sajnos ilyenkor mindig bezuhantam és próbáltam elfelejteni azt, hogy a tesómba vagyok szerelmes és akarom őt. Gyereket sosem akartam volna tőle az kizárt, de a gyönyörű testét többször is meg akartam volna kóstolni. Úgyhogy létezik ilyen is, de elmúlt hála az égnek és a szenvedés ami évekig tartott még el nem költözött és nekem nem lett valakim az kemény volt.
okt. 5. 12:11
előző valaszára, húgoméra én is nagyon sokszor anno mikor fiatalok voltunk valamiért nagyon izgatott az egész, emlékszem ha megláttam a szennyes tartóba vagy valami már azonnal kemény lettem és vertem ki, mai szemmel kicsit furán hangzik nyilván de annó nagyon jó volt, és vissza gondolva se rossz emlék :) de nyilván kinek mi, hogy valaha észre vette-e azt nem tudom végül is nem egyesével rakja be senki a szennyest a gépbe hanem többet össze fog lehet senkinek fel sem tűnt.
okt. 13. 16:57
1es és 4es válaszoló, miért papoltál kérdezőnek szövegértésről? Szemmel láthatóan te vagy vele gondban nagyon. Azért írom ezt le, mert te is tipikus esete vagy annak a rétegnek, amelyik ugy akar kioktatni másokat, hogy közben egyszerűen és jól leírt mondatokat sem képes megfelelően értelmezni, hülye, de okoskodik.Aki pl nem tudja megkülönböztetni az és/vagy szavakat egymástól, hülyeségeket válaszol emiatt, smikor pedik ezt megemlítik neki, magas lótól kioktat. Nshh, csak hogy tudd, TE vagy az IQ light.
okt. 13. 20:24
Kapcsolódó kérdések: