Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ki tapasztalta már,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ki tapasztalta már, hogy valaki a családjából a használt bugyiját szagolgatta vagy beleélvezett? Volt már olyan eset, hogy olyan bugyit vettél fel (véletlenül), ami spermás volt? Mennyire gyakori ez a dolog? Hogyan élted meg?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki elkezd fölényesen kioktatni bárkit! Erkölcsileg elítélendő és gusztustalan dolog, de ettől még a jelenség létezik! Ne itt éld ki a szánalmas frusztrációdat, ha már értelmesen nem tudsz vagy akarsz hozzászólni ehhez a (sajnos) gyakori dologhoz!

2023. jún. 30. 09:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%
Unokaöcsémet egyszer- kétszer rajta kaptam már mikor nálunk voltak, hogy a fehérneműimet nézegette. Inkább nem szóltam neki, ne legyen kellemetlen nekem se.
febr. 14. 19:40
 52/74 anonim ***** válasza:
80%
Unokatesóm...:)
febr. 29. 10:28
 53/74 anonim ***** válasza:
49%
Hát, nem semmi vélemények vannak. Manapság fordítva ülünk a lovon. Minden végletes. Ha valaki szereti a húst, utálja az állatokat, ha megnézünk egy csajt biztos baszni akarunk. Köztes dolgok is léteznek ám. Ha valaki megszagolja, játszik rokona ruháival nem biztos hogy meg is dugná! Lehet vágyik lányra, de ha csak ruha van, akkor nincs mit tenni... Van olyan ember is akinek egyszerűen bejön az illat vagy csak fantáziál egyet milyen lehet egy ilyen bugyi egy csajon. Lehet a tesója bugyiját fogja, de közben az osztálytársára, kollégájára gondol. Nem tudni. Nem, nincs csaj rokon, nem csinaltam ilyet, de a ruhadarabok engem is vonzanak, de pl én se arra gondolok, hogy megdugnám a tulajdonosát... Valóban fura érdeklődés, de nem tudni ki miért csinálja ezt, sok ok lehet. Tény, a beleélvezés már kicsit extrémebb. De hát annyi haszna van bugyiba verni mint szájba, nem? :)
márc. 22. 18:51
 54/74 anonim ***** válasza:
64%
Sógorom fia volt nagyin kíváncsi mikor kamaszodott😅
jún. 16. 18:28
 55/74 anonim ***** válasza:
64%

Bocsi, de ez undorító. Nekem eszembe nem jutna, hogy tsóm bugyiját kivegyem a szennyesből, azt bármit is csináljak vele. Meg mielőtt felveszed nem veszed észre hogy spermás? Kicsit zavaros ez az egész kérdés, szerintem te fiú vagy és erre vered ki. :D

Nem mondom,hogy serdülő koromban nem csináltam, hogy titokban egy vendékség során elcsentem egy csaj használt bugyiját, de én akkor 13 éves lehettem és a csajal semmilyen rokoni kapcsolatban nem álltam.

jún. 23. 20:46
 56/74 anonim ***** válasza:
49%

Én anno gyakran kivertem a farkam anyósom bugyijával a fürdőszobájukban...

Megesett, hogy ráélveztem. Szerencse, hogy megszáradt addigra amire keze ügyébe került. Élveztem nagyon.

júl. 2. 13:40
 57/74 anonim ***** válasza:
44%
Akik ezen szörnyűlködnek nem árt felfrissíteni, hogy mi emberek még mindig állati lények vagyunk, mégha ilyen fejlett képességekre vagyunk képesek, mintha robotok lennénk,vagy egy Mi, de az állatias ösztönünk sokakban ma is erőssen jelen van. Persze ennek is van tolerálható része, pl ha beindít a másik testszaga, zokniszaga, vagy nemiszerv illata,ez még elfogadható.
júl. 2. 18:44
 58/74 anonim ***** válasza:
70%
sok negatív van ezzel kapcsolatban ahogy átolvastam, elítélni azért egy embert mert jót okoz magának felesleges, anno régen én is csináltam ilyet, az ok meg egyszerű fiatal vagy még nem feltétlenül csajok társaságát keresed de kezded felfedezni magad, mit tudsz tenni ha meglátsz egy bugyit pl. a szennyesbe? inkább legyen az a lanytesodé mint az anyud bugyijával verd :D szóval ja, nekem utólag visszagondolva nagyon jó emlékek ezek, és alapvetően lehet sose derül ki ha ki vered vagy tele élvezel egy bugyit mert vissza megy a szennyesbe és ki lesz mosva, senki nem mondja meg hogy azzal bármi történt. :) de nyilván aki ezért elítél bárkit az fura, főleg hogy nyilván nem azért vered a bugyiba mert te vonzodsz a család tagodhoz hanem azért mert izgat és ott kerülsz legközelebb egy fehérneműhöz.. nyilván most 26 évesen nem csinálok ilyet de 10éve vagy régebben nem tartom olyan nagy bűnek vagyis én igy gondolom. 26/F
júl. 9. 15:46
 59/74 anonim ***** válasza:
54%
58-ashoz annyit hozzá fűznék, hogy az sem a világvége, ha esetleg gerjedsz a női testre és isten meg ne adja, az pont a nővéred.
júl. 10. 06:51
 60/74 anonim ***** válasza:
15%
59 es, az Ur Nevet meg Nagybetuvel irjad, ha emlegeted, kishaver, ha emlegeted, akkor tudod is, Ki az, Akit emlitesz.
júl. 19. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!