Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eddig vajon hány szüzesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig vajon hány szüzesség veszhetett el a Balaton Soundon?

Figyelt kérdés
És vajon hány férfi marad szexmentesen a szex paradicsomának fesztiválján?
2023. jún. 29. 21:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
Valóban nem 15 évesek. 17-18 éves gimnazista kislányok akik ittasan és bedrogozva dugatják szét magukat a Chadekkel :) Ja, de ők komoly kapcsolatot akarnak, aha
2023. jún. 30. 08:30
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem sok. Mire eljut oda a delikvens csaj, hogy Soundra megy már túl van legalább 10-15 pasin vagy még többön. Szüzesség ritkán veszik el hasonló fesztiválokon. Általában akik ilyenre járnak 13-14 évesen biztosan nem szüzek már...
2023. jún. 30. 10:19
 13/20 anonim válasza:
100%
én 32 éves pasika vagyok és leszoptam a biztonsági őröket sorban, hogy bemehessek a sound-ra
2023. jún. 30. 11:10
 14/20 anonim ***** válasza:
10%
Veritek a faxotokat Chadekre incik, folyik a nyálatok.
2023. jún. 30. 15:11
 15/20 anonim ***** válasza:
A többség a zene miatt megy bulizni meg inni, nem ott akarja egy kényelmetlen sàtorban szexelni, főleg nem első alkalommal. Persze biztos vannak kivételek, de én ezt tapasztaltam eddig.
2023. jún. 30. 16:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "dugatja szét magát"? Dugnak. Miért rakod szenvedőbe a nőt, ha szexel? Csak mert veled szenvedés (lenne) a szex?
2023. jún. 30. 17:07
 17/20 anonim ***** válasza:
A 40-es munkatársaim járnak soundra, ők tudják megfizetni. Ők a felsègeikkel mennek, nem fognak mással dugni.
2023. jún. 30. 18:54
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyébként 5 -ös vagyok és idén nem mentem kinn egyáltalán...

Ezeknek a sátoroknak mi a célja? Miért nem lehet simán lenyomni a setet a nagyszínpadnál?

2023. júl. 2. 01:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Zajtompítás, tovább lehet hangos koncerteket tartani a sátrakban+az áthallás is tompább így, mintha minden színpad a szabadban lenne.
2023. júl. 2. 19:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Nemtudom hàny szűz csaj mehet oda viszont kihézett pasi aki nem tudott csajt szerezni abból biztos akadhatott egy pár 😄
2023. júl. 8. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!