Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig vajon hány szüzesség veszhetett el a Balaton Soundon?
Figyelt kérdés
És vajon hány férfi marad szexmentesen a szex paradicsomának fesztiválján?2023. jún. 29. 21:37
11/20 anonim válasza:
Valóban nem 15 évesek. 17-18 éves gimnazista kislányok akik ittasan és bedrogozva dugatják szét magukat a Chadekkel :) Ja, de ők komoly kapcsolatot akarnak, aha
12/20 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Mire eljut oda a delikvens csaj, hogy Soundra megy már túl van legalább 10-15 pasin vagy még többön. Szüzesség ritkán veszik el hasonló fesztiválokon. Általában akik ilyenre járnak 13-14 évesen biztosan nem szüzek már...
13/20 anonim válasza:
én 32 éves pasika vagyok és leszoptam a biztonsági őröket sorban, hogy bemehessek a sound-ra
14/20 anonim válasza:
Veritek a faxotokat Chadekre incik, folyik a nyálatok.
15/20 anonim válasza:
A többség a zene miatt megy bulizni meg inni, nem ott akarja egy kényelmetlen sàtorban szexelni, főleg nem első alkalommal. Persze biztos vannak kivételek, de én ezt tapasztaltam eddig.
16/20 anonim válasza:
Mi az, hogy "dugatja szét magát"? Dugnak. Miért rakod szenvedőbe a nőt, ha szexel? Csak mert veled szenvedés (lenne) a szex?
17/20 anonim válasza:
A 40-es munkatársaim járnak soundra, ők tudják megfizetni. Ők a felsègeikkel mennek, nem fognak mással dugni.
18/20 anonim válasza:
Egyébként 5 -ös vagyok és idén nem mentem kinn egyáltalán...
Ezeknek a sátoroknak mi a célja? Miért nem lehet simán lenyomni a setet a nagyszínpadnál?
19/20 anonim válasza:
Zajtompítás, tovább lehet hangos koncerteket tartani a sátrakban+az áthallás is tompább így, mintha minden színpad a szabadban lenne.
20/20 anonim válasza:
Nemtudom hàny szűz csaj mehet oda viszont kihézett pasi aki nem tudott csajt szerezni abból biztos akadhatott egy pár 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!