Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig vajon hány szüzesség veszhetett el a Balaton Soundon?
Oda nem sok szűz nő jár, tehát erről az oldalról valószínűleg nulla.
A szűz, szerencsétlen pasik meg esélytelen, hogy pont a kigyúrt csajozógép külföldi pasik mellett fognak labdába rúgni. Tehát valószínűleg szintén nulla férfiszüzesség veszett oda.
"Emlékszem amikor 4-5 éve mentek haveromék, vitt 2 nagy doboz Durexet, gondolta itt az is szexel aki nem akar."
Tükörbe nem nézett, vagy Godotra jobban megéri várni, mint férfitól önkritikára?
Én régen kimentem azzal a gondolattal, hogy egy rakás kiéhezett feslett erkölcsű nővel fogok találkozni, akik bárkivel lefeküdnek.
Ehelyett találtam egy rakás nálam sokkal jóképűbb + mellé izmos Chadet, akik csajozás helyett egy óriási sátorban vonaglanak egymáson izzadtan és félmeztelenül, aztán amikor megkérdezem -- ő csak a zene meg a DJ miatt jött, nem a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!