Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha prosti vette el a szüzesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha prosti vette el a szüzességem akkor azt ismerkedéskor érdemes titokban tartani a lány előtt?

Figyelt kérdés
Vagy ez még nem akkora red flag?
2023. ápr. 17. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha titokban tartod az a te dolgod, de ha valami/valaki által kiderül, akkor ne csodálkozz, hogy otthagy az adott nő.
2023. ápr. 17. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem hiszem, hogy ismerkedéskor az előző partnerekről kellene beszélgetni.
2023. ápr. 17. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Valóban, nem első társalgási téma. De én látom, hogy te ezt szégyelled. Talán segítene feldolgoznod, ha arra gondolnál, hogy egy nő volt, és a biztosan volt jó érzéseidre is gondolhatnál.
2023. ápr. 17. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Miért derülne ki bármikor is, hogy ki vette el a szüzességed? Mármint így, hogy egy prosti? Lehet beszélgetni az előző kapcsolatokról, mondjuk nem rögtön ismerkedéskor kell ezzel kezdeni, de nem ilyen mélységben.
2023. ápr. 17. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

Hát én nem randiznék veled utána többet, valahogy nekem ez unszimpatikus tud lenni egy férfiban.

Az meg előbb utóbb biztos szóba került, hogy veszítetted el a szüzességedet és kivel.

Hazudni meg nem szép dolog. ;)

2023. ápr. 17. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
39%

Tehát a nő, aki összejönne veled, nem érdemli meg, hogy ezt tudja, és ez alapján dönthessen?

Mondjuk nem lep meg, hogy így áll a nőkhöz az, aki prostizik.

2023. ápr. 17. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Soha ne áruld el egy nőnek sem, hogy prostival voltál valaha is.

Ha nagyon érdeklődik a szüzességed elvesztése felől (bár nem értem, miért kéne a részleteket tudnia), akkor mondd azt, hogy alkalmi, egyéjszakás kapcsolatban.

Az meg nevetséges, hogy ha később megtudja a nő, akkor mi lesz. Ha akkor nem kürtölted közzé ismerőseid előtt, abban biztos lehetsz, hogy a prostitól soha nem fog visszajutni senkihez.

2023. ápr. 17. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

Sajnállak hogy az első és pont a legalja.

Se bimbozó szerelmek, se tini bénázások, de első csók, se egy kedves szerelmes tekintet.

Aki igy indít hogy egy senkivel, és azaz első ami megmaradó élmény, egy bélyeg a lélekben.

Na de leszámitva a drámát pr.stizós pasiktól én is húzok messzire.

2023. ápr. 17. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Ez igazából akkor probléma, ha te annak érzed, mert akkor szorongsz miatta. A prosti is ugyanolyan nő, mint a többi, régen az úri családból származó fiúkat direkt vitték is örömlányokhoz, senki nem ütközött meg ezen. Nem mondod el, ha meg rákérdezenek max annyit mondasz alkalmi kapcsolat volt, ha nem görcsölsz ezen, úgysem tudja meg senki soha.
2023. ápr. 18. 09:42
 10/10 anonim ***** válasza:
13%

Ennyire normális lenne, hogy nem érdekel a párod múltja?

Ha ismerkednénk kérdezővel, nem lenne fair tudnia, hogy ő az első fehérbőrű pasim? Vagy hogy eddig csak 40 év felettiekkel jártam? Vagy csak nőkkel? Vagy ő az első?

Furcsa számomra, főleg mert a szexre épül a mai kapcsolatok többsége, de a múltbeli szexuális tapasztalatokat nem akarjuk tudni, pedig szerintem a kapcsolat minőségét is befolyásolja.

2023. ápr. 18. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!