Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prosti vette el a szüzességem akkor azt ismerkedéskor érdemes titokban tartani a lány előtt?
Hát én nem randiznék veled utána többet, valahogy nekem ez unszimpatikus tud lenni egy férfiban.
Az meg előbb utóbb biztos szóba került, hogy veszítetted el a szüzességedet és kivel.
Hazudni meg nem szép dolog. ;)
Tehát a nő, aki összejönne veled, nem érdemli meg, hogy ezt tudja, és ez alapján dönthessen?
Mondjuk nem lep meg, hogy így áll a nőkhöz az, aki prostizik.
Soha ne áruld el egy nőnek sem, hogy prostival voltál valaha is.
Ha nagyon érdeklődik a szüzességed elvesztése felől (bár nem értem, miért kéne a részleteket tudnia), akkor mondd azt, hogy alkalmi, egyéjszakás kapcsolatban.
Az meg nevetséges, hogy ha később megtudja a nő, akkor mi lesz. Ha akkor nem kürtölted közzé ismerőseid előtt, abban biztos lehetsz, hogy a prostitól soha nem fog visszajutni senkihez.
Sajnállak hogy az első és pont a legalja.
Se bimbozó szerelmek, se tini bénázások, de első csók, se egy kedves szerelmes tekintet.
Aki igy indít hogy egy senkivel, és azaz első ami megmaradó élmény, egy bélyeg a lélekben.
Na de leszámitva a drámát pr.stizós pasiktól én is húzok messzire.
Ennyire normális lenne, hogy nem érdekel a párod múltja?
Ha ismerkednénk kérdezővel, nem lenne fair tudnia, hogy ő az első fehérbőrű pasim? Vagy hogy eddig csak 40 év felettiekkel jártam? Vagy csak nőkkel? Vagy ő az első?
Furcsa számomra, főleg mert a szexre épül a mai kapcsolatok többsége, de a múltbeli szexuális tapasztalatokat nem akarjuk tudni, pedig szerintem a kapcsolat minőségét is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!