Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha titokban szerelmes lennél egy nőbe, de az elhagyta volna a közös iskolát/munkahelyet/stb?
Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 08:28
2/14 anonim válasza:
Nem szoktam olyanba szerelmes lenni, akit nem ismerek. Ha meg ismerem, tök mindegy, hogy a suliba/munkahelyre jár-e, beszélgetek vele máshol.
3/14 anonim válasza:
Ha nem mondta el miért,és hova megy,akkor nem szeretett viszont.Elfelejteni prôbálnám.
4/14 anonim válasza:
Semmit azon kívül, hogy elgondolkodnék azon, hogy miért nem mondtam el neki az érzéseim.
5/14 anonim válasza:
Titokban mar nem vagyok szerelmes :). Ma már max nagyon tetszik valaki, de ha nem vagyunk együtt nem lovallom bele magam valami álomképbe. Ezeken túl vagyok tini koromból amikor sírva rajongtam sztárokért. Neked ez kimaradt? Vagy még tini vagy? ;)
6/14 anonim válasza:
Ha annyira fontos lenne, akkor megkeresném. Veszíteni valóm nincs, de megadnám magunknak a lehetőséget, hogy továbbra is kapcsolatban maradjunk.
8/14 A kérdező kommentje:
6, odamennél, ahol lakik, és becsöngetnél?
2019. jan. 29. 10:05
9/14 anonim válasza:
Felnőnék. Titokban szerelmesnek lenni meddő, értelmetlen és hamis.
10/14 anonim válasza:
Felhivnam telefonon. Milyen viszonyban voltatok? Egy telefonhivas szerintem nem gaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!