Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért teszitek ki a seggetek alját rövidnagrág esetén?
Szerintem csak egyszerűen arról van szó, hogy amelyik fiatal lánynak megvan a megfelelő testi adottsága hozzá, az nyugodtan vegyen fel ilyen kis un popsi nacit.
A baj akkor van, amikor a 80 kilós leányzók is ilyet vesznek fel, és még fokozzák is egy jó kis haspólóval. Sajnos látni ilyet, egyre többet.
"Volt az hogy kényelmes de nem értem a 2 centivel hosszabb nem lenne ugyanúgy kényelmes?
Meg hogy jól érzik magukat benne. Na de mi okból?"
ezeknek a rövidnadrágoknak a szárát a lehető legrövidebbre tervezték, hogy a lábakat teljes hosszukban szabadon hagyja, és így igen, vele jár, hogy akár a fenékből is kilátszik egy kevés. ezek nyári melegre szánt ruhadarabok, amikor legszívesebben semmit sem viselnél, és olyan helyzetekre, amikor nem kell azzal foglalkoznod, hogy kivillan-e egy kicsi a seggedből vagy sem, hanem felveszed a legrövidebb cuccot, amit találsz. állásinterjúra nyilván nem ebbe mész, amúgy viszont az, hogy az utcán a totál ismeretlen randomjóskát/-marikát milyen öltözék zavarja, a fiatalságot sosem érdekelte. megszokott szabadidős ruhadarab lett, dolgozzátok fel, ahogy ükszüleitek is feldolgozták, hogy már nem bokáig érnek a szoknyák, és nagyszüleitek is feldolgozták, hogy a nők bikiniben strandolnak. ennyi.
A francokat a kényelem, meg a meleg, ezeket azért tervezik ilyenre, hogy provokatívak legyenek. Egy bő vászon sort és egy szoknya 1000x kényelmesebb nyáron mint egy fenékig levágott farmer.
Ha a férfiak járnának ilyen fenékmutogatósan micsoda ostrom érné őket!
Pedig azért kedves ginger mert tetszik és jól érzik benne magukat, akármennyire is hihetetlen. Bár az okát nem értem miért ilyen felfoghatatlan ez az info 😃
Nem tetszik akkor ne nézz oda ennyire egyszerű.
Férfiak is vegyek fel nyugodtan engem per speciel egyáltalán nem zavarna 😃
Eszembe se jutna azon kattogni, hogy egy vadidegen milyen ruhában sétál előttem, azért ilyen ingerszegeny életem nincs halistennek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!