Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért teszitek ki a seggetek alját rövidnagrág esetén?
Nőként mondom, hogy azért mert tudják, hogy megnézik...
Én is hordok rövidnadrágot de sosem lóg ki belőle a fenekem, sőt tangás bikinit sem vennék fel, ahogy előttem írták ezzel tudják, hogy mit váltanak ki az emberekből nem azért hordják mert kényelmes...
Mert hülyék. Képtelenek felfogni, hogy egy nőnek nem kell közönségesen öltözni, viselkedni, stb.
Mellesleg hogy ülnek így le? Bármibe beleülhetnek.
Nőként írtam ezt, szavazzatok le, magatoknak magatokat mutogató nötársaim.
Úgy ülnek le ahogy alapjaraton.
Ha leszavaznak fogsz sírni vagy miért említetted ezt meg külön?:((
28
Hát én soha életemben nem hordtam rövidnadrágot melegben. Minek? Szar, kényelmetlen, előnytelen, ronda. Csak az igazán nagyon jó alakú nőkön mutat jól, de azok egy zsákban is kimehetnének az utcára. Nyáron szoknya, ruha a legjobb. Lehet mini, rövid, térdig érő, lábszárközépig érő, maxi. Előnyös, nőies, szellőzik. Ki akarja a pináját negyven fokban egy mini nadrágban párolni? Akinek meg nem babapuncija van, annak még nyomja is a szar merev nadrág anyaga a punciját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!