Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért teszitek ki a seggetek alját rövidnagrág esetén?
30
Ne gondold, én nőként válaszolok. Nekem siralmasnak tűnik, hogy valaki már ENNYIRE lemenjen, hogy nem elég, hogy mini sortot húz, de még annyira mini, hogy tényleg kilátszik a segge, szó szerint. Miért nem megy ki az ilyen egy bugyiban az utcára? :))
31
Nem csadorba. Pl. szoknyába, ruhába. Kényelmes, szép, csinos, szexi, NŐIES. Mert még mindig nők hordják (néhány kivételtől eltekintve).
33
Tudsz szöveget értelmezni? Itt azokról a sortokról dumálunk,amiből kilátszik.
Miert kéne szoknyát, ruhát hordani ha valaki nem szereti esetleg? Nem véletlen találtak fel a rövidnadrágot, egyébként tud az is kényelmes lenni. Aki egy ruhadarabtol lesz önmaga számára szexi, nőies annak van egy rossz hírem 😃
Nem csak szoknyában lehet valaki szexi és nőies. Komplexusos 🤭
37
Ahha, szóval az ciki, h én szoknyában, ruhában tartom magam nöiesnek, de az nem ciki, ha vki a fél pinácskáját közszemlére teszi, "mert magának így tetszik".
Egyik sem ciki.
Viszont állítani azt, hogy a nadrág nem lehet szexi vagy nőies szimpla komplexus.
39
Milyen nadrágról beszélünk? Mert pl. a teljesen testre simuló, szép seggemet és lábaimat kiemelő vékony sztreccs farmer sztem is szexis, de nem kihívó és nem közönséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!