Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a ma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a ma huszonéves lányok között a teljesen átlagosak, vagy valamivel az az alattiak is úgy tekintenek magukra, mintha már az egy csodálatos érték lenne, hogy visszaverik a fényt?

Figyelt kérdés

Előre jelzem, hogy én nem ebben a korosztályban vagyok, nem is érdekel ez a kör, házas is vagyok, stb. tehát nem személyes sértettség vagy elutasítás miatt írom ezt ki. Egyszerűen csak sokkoló számomra, hogy amikor én voltam fiatal 10-20 évvel ezelőtt, akkor a lányok nagy részének messze nem volt ekkora mellénye, kamaszként még az átlagos lányok is inkább zavartak vagy félősek voltak, és csak nagyon kevesen tudták magukról, hogy igencsak szépek és kívánatosak. Most meg azt veszem észre, hogy ebben a korosztályban ha egy nő nem amorf módon dagadt, akkor egyből azt hiszi magáról, hogy a kerek arcával, a festett karmával, a melegítőnadrágos - farmeros öltözködésével, a sárguló fogaival, a szúnyogcsípésnyi mellével, a hurkás hasával meg a lötyögő felkarjával már olyan szépség, hogy Palvin Barbinak is csak a médiamegjelenlései miatt van több követője instán.

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok mindkét nemből és minden korosztályból, hogy szerintetek is így van-e vagy nem, és miért. Kérlek, írjatok nemet és kort is. Köszi!

2023. jún. 27. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező szerintem te nem ismered akkor ezt a korosztályt, én 26 vagyok és általában elég félénk a korosztályom/alatta lévő korosztály, de azt kell sugallja a világnak hogy ez nincs így, hála a csodálatos szociális medianak, én sem nézek ki tökéletesen, da ha mar nem azt mutatom hogy tökéletesen elegedett vagyok magammal akkor egyből önbizalomhianynak titulaljak es az ilyen ember gyenge, és még állásinterjún is elvárják hogy odaállj és ezt sugározd magadból. Ha nincs is így legalább a látszata meg van, de amint olyat szűrsz oda a kártyavár összedől, és jelenleg mi emberek így funkcionalunk, de nem csak az a korosztály, csak miénkbe másképp nyilvanul meg. Nézd meg az előző generációkat " ne váljunk el mert a szomszédok mit fognka majd gondolni" és még sorolhatnám. Ez a látszat élet.
2023. jún. 27. 11:51
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
Ez a kérdés nagyjából megint arra ment ki, hogy az előző generáció mennyivel jobb volt, a mai szar, stb stb bla bla. Tudjuk, már Szókratész is megírta, hogy a fiatalok nem tudják a helyüket, ugorjunk.
2023. jún. 27. 11:55
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Közösségi média. Nyilván hallottál róla, hogy mik mennek Amerikában, ha egy pasi nem akar randizni egy lánnyal, mert neki a vékonyak jönnek be, akkor fatphobic. Ha nem akar egy pasi randizni egy transz lánnyal, mert érthető módon a biológiailag nőnek született lányokra áll fel, akkor transphobic. Ha a fehér nők jönnek be és egyszerűen nem tetszenek a feketék, rasszista vagy. Ott a baloldal nagyon nem ugyanaz, mint itthon.

És ott ennek a toxikus body postivitynek hatalmas kulturája van ugye. Ha egy 300 kilós szétfolyt undormány vagy 200as vérnyomással és kikopott csontokkal, ünnepelni kell a bátorságodat (amennyiben nem fehér hetero férfi vagy), és ez már egyáltalán nem szélsőség odakinn. A baloldalnak csak nagyon kis része szólal fel ezek ellen, hogy őket ne azonosítsàk már ezekkel a kékhajú furry zir/zer she/them két lábon járó Diabeto-kkal. Minden túlsúlyos csaj a műkörmével meg a kilógó melleikkel azt nyilatkozza, hogy ő 10 out of 10. Végigmész Miami Beachen és csak ilyenekbe botlasz bele. Szóval nem mondom, hogy dollárbaloldal, mert ez nem igaz, de ezt a mentalitást valóban nem kéne beengedni ebbe az országba.

20/L

2023. jún. 27. 12:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj én elég sok lánnyal beszéltem már változatos társadalmi csoportokban, társkeresőn, élőben, egyetemen, munkahelyen, stb., úgymond sznobnak nevezhető jogász társaságot is ismerek, és vendéglátásban is dolgoztam, de konkrétan 1 darab ilyen lányt se tudnék mondani. Néhány srácra viszont illik ez a leírás.

De lehet csak túl elnézően állok a lányokhoz😄

23F

2023. jún. 27. 12:01
 5/14 A kérdező kommentje:

1. Ismerem a korosztályt, konkrétan a sógornőmről, unokatesómról, stb. beszélek. Azt értem, hogy a social media rossz hatással van az emberekre, de az mégiscsak kemény, hogy a sógornőm, aki egy kifejezetten átlagos, vagy kissé az alatti lány, azt kérdezi tőlem, hogy futhatna be instán meg mennyit kereshetne onlyfanson azzal, hogy fürdőruhában fotózkodik a tengerparton. Ilyenen max nevettünk volna 15 éve egy sör mellett. És sajnos nem csak ez az egy példa van.

2. Nem, nem arra ment ki. Amikor én voltam fiatal, a korosztályom 125.000 fő volt. A ma 18 évesek 96.000-en vannak. Nem volt social media. Nem voltak nyitott munkaerőpiacok, stb., tehát teljesen más világ volt. Nem gondolom, hogy az egyes generációk alapvetően mások lennének alkatilag, de az életkörülmények, a nagy erővonalak, a számszerűségek, kulturális hatások igenis hatnak ránk, ahogy Szókratész idején is más volt fiatalnak lenni, meg ma is.

2023. jún. 27. 12:03
 6/14 A kérdező kommentje:

3. Ebben lehet valami, bár nem gondolom, hogy a baloldalizás lenne a dolog nyitja. A kulturális woke és egyéb baromságok tényleg elhitethetik sokakkal, hogy nem is gáz vagy csak szimplán közönséges az, ahogy kinéznek. Mondjuk tagadhatatlan, hogy a közéletben én sokkal jobban bírom a jobber nőket, akik érdekes módon sokkal teljesítményorientáltabbak, mint a magukat áldozati pózba vágó balosok. Mondjuk fiatal nőből általában véve nem nagy a politikusi merítés.

4. Nem találkoztál olyan 20 éves, átlagos lánnyal, aki azt hiszi magáról, hogy kifejezetten szép? Az insta háromnegyede ilyen profilokkal van tele.

2023. jún. 27. 12:11
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

Ja most már értem. Te az a típusú ember vagy aki egy instaprofil alapján megítéli, hogy mennyire van elszállva magától az illető.

Beszéltem instára bevállalós képeket kirakó, sok követőjű lányokkal, de ha jobban megismered őket, kiderül hogy semmi különös nincs bennük, teljesen normálisan lehet velük kommunikálni.

2023. jún. 27. 12:16
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
#7 nyilvánvalóan nem csak róluk beszél, ne tegyünk már úgy, mintha ez a probléma nem létezne. Egyik barátnőm is el van hízva (mivel fiatal, ez kb 10-15 kiló +-t jelent), nem is olyan szép az arca, melle sincs, de mivel gyönyörűnek hiszi magát és könnyen kapható, mindig van pasi aki jobb híján megdugja, ettől pedig az egoja is egyre jobban megnő (belső értékek amúgy 0, arrogáns és beképzelt, soha nem segít senkinek semmiben). És biztosíthatlak róla, hogy nem ő az egyedüli.
2023. jún. 27. 12:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
32 éves vagyok, semennyire nem látom ezt. Tanítottam középsuliban, a rokonságban is vannak fiatalok, nem látok nagy különbséget a mai és a saját generációm fiatalkora között. Sokkal többet csüngenek a telefonjukon, de alaptermészetileg és viselkedésileg elég hasonlóak, mint mi voltunk. A fiatalokban - tapasztalatok híján - mindig van egy jó adag illúzió és idealizmus a dolgok működésével kapcsolatban, és ez alól az sem kivétel, hogy dolgozó emberként miből lehet megélni. 15-20 éve full komolyan elhitte magáról a fiatalság kevésbé művelt része, hogy aki két hangot ki tud énekelni, az simán befut a Megasztárban és dől majd a pénz és a csillogás. De akinek ennél több sütnivalója volt, gyakran az is pofára esett a saját érdeklődési területével, végzettségével, rosszul mérte fel, hogy mire van kereslet, stb.
2023. jún. 27. 12:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
😮😮😮
2023. jún. 27. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!