Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az amit megtennél a párod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit megtennél a párod kedvéért a szexben, és mi az amit biztos hogy nem?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok hogy, még egy partnert bevenni az együttlétekbe akár nőt vagy férfit, párcserés vagy swinger esetleg BDSM? Mit vállalnál be esetleg ezeken kívül is, vagy mereven ragaszkodsz a hagyományos szexhez? Nem ítélkezem senki felett a válaszok során, hiszen nem vagyunk egyformák (szerencsére) csak kíváncsi vagyok.

2023. jún. 23. 12:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Addig amíg velem és kizárólag velem akarja megélni bármit.

A kaki pisi az nem szex.

33 ffi vagyok ha akarja megdughat, kinyalom ujjazás bármi ami nem hányingerkeltő.

Fontos, hogy mind a ketten élvezzük.

2023. jún. 23. 15:15
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Pisiszex mehet, imádjuk, de ő ( férfi) szeretné, ha még egy nőt bevennénk, de egyelőre nem tudom...azon kívül a kaki, bdsm nem lehet. Gyakorlatilag minden más igen.
2023. jún. 23. 15:53
 13/29 anonim ***** válasza:
88%

Kaki, és animal kizárva.

Ezen kívül szerintem mindenben partnere lennék a feleségemnek. Mivel szeretem őt, nem akarom, hogy elfojtson magában dolgokat.

2023. jún. 23. 16:22
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon dúrva, maradandó sérüléssel járó BDSM-es dolgokat biztosan nem, ahogy pisit és kakit sem, ezen kívül szinte bármit.
2023. jún. 23. 16:25
 15/29 anonim ***** válasza:
62%

Kizárt: bármi, amiben nem csak mi ketten vagyunk (párcsere, harmadik), kaki-pisi szex, animal dolgok, illetve nagyon durva bdsm.

A többi megbeszélés tárgya lehetne.

2023. jún. 23. 17:06
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Partner kedvéért semmi olyat, ami engem nem vonz vagy egyenesen taszít. Legfeljebb olyasmit, hogy pl ésszerű határokon belül fájdalmat okozni neki, olyan módon, ahogy ő vágyik rá, lájtosabb alázások. Ilyenre volt már példa, és neked is jó érzés volt, hogy láttam rajta az élvezetet.
2023. jún. 23. 19:32
 17/29 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk fordított a helyzet - pont azért jöttünk össze mert mindketten kedveljük a többes játékokat, BDSM-met. Megtaláltuk egymást :)

Anno swingerben ismerkedtünk meg, a szülőknek, "kívülálló" ismerősöknek persze azt mondjuk szórakozóhelyen találkoztunk először :)

2023. jún. 23. 19:42
 18/29 anonim ***** válasza:
40%
Kaki, Bdsm és plusz nő jöhet. Más igen.
2023. jún. 24. 00:04
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

Kakis pisi vér extrém BDSM dolgok amik nyomot hagynak, animal, nekrofil pedofil, túl öreg és túl fiatal partnereként valamint férfi heteró dolgokon túli dolgok kizárva. A többi jöhet, viszont sajnos párom csak az alap szexet kedveli és neki már az is erősen a határait súrolta hogy szexi fehérneműt hord...

F

2023. jún. 24. 08:05
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A 18-as válasz 76 százalékra van értékelve, de én nem értem. Valaki esetleg elmagyarázná? Köszi.
2023. jún. 24. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!