Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a fiútok azt kérné tőletek , hogy pisiljatok előtte , megtennétek a kedvéért ?
Figyelt kérdés
Itt elsősorban , ara gondolok , hogy pl : ha az adott fiút , izgalomba hozná , ha láthatná , ahogyan láthatna benneteket , pisilés közben .2021. jan. 5. 20:30
1/12 anonim válasza:
Régóta párkapcsolatban élek, már számtalanszor látott a párom pisilés közben, ebben semmi különleges nincs, bár neked biztos mert egy szűz kisfiú vagy és ezt még roppant izgatónak találod.
3/12 anonim válasza:
Nekem a számba is pisilt már a barátnőm. Nincs ebben semmi.
4/12 anonim válasza:
Zavarnám a fenébe. Az ilyen idiótákat igyekszem messze elkerülni.
5/12 anonim válasza:
Simán lepisilem a partnerem, ha neki ez izgi. Az meg hogy néz mikor a wc-n pisilek kb annyira gyakori, mint ahányszor kávét főzök.
6/12 anonim válasza:
Ha a párom, akkor átgondolnám, de szerintem belemennék legalább egyszer. Mindenki mást azonnal otthagynék és otthon letiltanám.
7/12 anonim válasza:
Néha eltűnődöm, hogy ami nekem teljesen normi másnak mennyire elevenjébe vág.
És utána ér a meglepetés, hogy milyen kis ártatlan vagyok egy herezacskó átszúrós emberhez képest. 🤔
Milyen nagy a repertoár.
8/12 anonim válasza:
Ja. 5-ös, 7-es vagyok.
Már nyolcas is.😀
9/12 anonim válasza:
Nem tudom, miért lett a kettes lepontozva ugyanis tényleg undorító ha valaki erre izgul. Már pedig a kérdés erre szólt. Nem arról volt szó, hogy normális-e a párod előtt pisilni.
10/12 anonim válasza:
Persze. Én szarni is szoktam vasárnapi ebédnél náluk az asztalra és gyönyörködik benne az egész családja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!