Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,ha a szerelmetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,ha a szerelmetek megkérne,hogy a popó lukán keresztűl prosztata masszázst alkalmazzatok neki akkor megtennétek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 19:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Ha biztosra tudja mondani hogy nem lesz a kezem kakis akkor minden további nélkül. Bár én dom vagyok és nem szeretem az anált, de pasikat ujjazni már igen.

28N

2020. dec. 15. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert engem izgat☺️
2020. dec. 15. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
2%
A mai sokadik biszex kérdésed. Nem férfi az ilyen aki azt szereti hogy a seggèt buzeráljàk.
2020. dec. 15. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Kultúr ember ilyet kesztyűbe csinál eggyes.

Igen, szoktunk ilyet.

2020. dec. 15. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

#4 nem tudom ezt honnan vetted. :)

Nem lenne gusztusos ha kesztyűbe csinálnám és úgy lenne sz@ros. Inkább tudjam hogy nem lesz nutella és kesztyű se kell. Tudod, az alapvető higiénia nem a kesztyűnél és maszknál kezdődik.

2020. dec. 16. 01:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ez minden vágya én megpróbálnám
2020. dec. 16. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:

5, mosni persze mosd, de azt az illúziót bevenni, hogy a végbélnek nincsenek üregei azért kicsit naív.

Csíramentes úgyse lesz, ha dettollal öntesz be akkor se.

Ezen kívül így kevésbé tudod felsérteni, szóval biztonságosabb is.

Jóval egyszerűbb csak levenni a kotont/kesztyűt, mint utána húsz percig suvickolni...

Mosogatni és takarítani is hordok kesztyűt, nemhogy szexhez.

2020. dec. 16. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
#7 Nem állítottam semmit, amitől naiv lennék. A kesztyű meg már a te dolgod. :))
2020. dec. 16. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!